Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie mi dobra wrozke ktora

Polecane posty

Gość gość

wrozzy przez neta za oplata oczywiscie i ktorej sie wrozby sprawdzaja

Gość gość
nie ma takiej , bo wróżby tak w ogóle to ściema

Gość lubie sex jak kon owies
ok ale ty mi powiesz jak z gowna bat ukrecic, dobra?

Gość gość
prosze powaznie

Gość gość
jezuu człowieku nnie masz na co kasy wydawać? Chcesz ją ładować w oszustów?

Gość gość
czemu? duzo ludzi korzysta z wrozek

Gość gość
moze korzystaja,ąle to nie znaczy ,że wróżka prawdę c***owie. Nie istnieje coś takiego jak wróżba.

Gość gość
no widze ze nikt mi nic nie podpowie ok trudno tylko dziwie sie ze wchodza tutaj ludzie ktorych temat nie interesuje a brdzo sie udzielaja...

Gość gość
Lilith Black Moon z www.okulta.com.pl .rok temu stawiała mi karty na cały rok . musze przyznac po roku ,że wszystko sie spełniło z wyjątkiem tego ,że prace zaoferował mi brzydki a nie atrakcyjny blondyn.ale zmieniałam prace kilka razy w tamtym roku i trafiłam w końcu na atrakcyjnego mężczyzne , zakumplowalismy sie itp.rzeczywiscie wyjezdzałam do pracy , i faktycznie mężczyzna w wieku około 50 lat uczył mnie podstaw od a do zet. jak pisała mi na poczatku tamtego roku ,ze bede miała większe wydatki niz zarobki to tylko usmiechnełam sie pod nosem bo wtedy miałam bardzo dobrze płatną prace,którą straciłam w wyniku ... plotek ,o których również napisała w tej wróżbie. co do miłości to tez było tak jak pisała

Gość ViolettaWwwwww
Znam bardzo dobra wrozka ktora nie klamie i jej przepowiednie sie sprawdzaja! Ma dar,wszystko wid******artach,wykonuje tez tytualy ktore dzialaja bo sama jestem przykladem bardzo dobra osoba bardzo pomaga Kontakt na stronie www.wrozka-ewa.com

Gość Lola1964
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co widzi w kartach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość Emma71
Polecam Panią Grażynę. Prawie wszystko co mi powiedziała się sprawdziło i co wazne doradziła jak to wykorzystać. Jak do tej pory jedyna wróżka, która mi pomogła. Jej numer tel to 708 403 155, połączenie nie jest drogie, jakieś 2,5zł/min

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!