Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niemetroseksualny

Wkurzają mnie te stylizacje na logo24 dla facetów

Polecane posty

Gość facet niemetroseksualny

przeciez 90% Polaków nie stac na te ciuchy, kto to kupuje- kogo na to stac. w UK w magazynach lifestylowych sa stylizacje dla facetówm i kobiet ale takie na które stac przecietnego zjadacza chleba.... czy Polska jest jakas kolonią z pseudoelitą na górze?

Gość rainbow_dash
w polsce polowa facetow ktorych na to stac nie chce sie tak ubrac... argumentuja ze nie chca jak pedalki wygladac.. pewnie.. lepiej miec lysa pale i ciuchy za duze o 2 numery... a potem zala sie ze zadna laska ich nie chce

Gość Felixtus
modne ciuchy i ubrania dla facetów ? gdzie w Polsce można kupić, jaja sobie robicie ?

Gość ya yebbie
w wawie prawie wszytko mozna kupić, nie zawsze po dobrej ceniei nie zawsze sie opłaca, ale podejrzewam ze z duzych miast w europie sroskowo wschodniej warszawa przoduje. ale włąsnie kogo stac na buty za 1000 zł i marynarke za 1500 zł i koszule za 500 zeta...jakies płaszce po 2 tys. kogo na to stac... ????niekoniecznie musisz wygladac jak gejoza, chodzi mi o to, ze koszt tych stylizacji przekracza dwókrotnie przecietne zarobki niekiedy, nie mówiac o ludzach tyrajacych za minimum .... do kogo to jest skierowane to nie wiem...