Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sercowej rady mi potrzeba

Polecane posty

Gość gość
skoro nawalilas to walcz do skutku ale nie poza prawem

Gość gość
Sama bym tak robiła kara musi być teraz czuje to co on wtedy niby jest za drzwiami a tak bardzo tęsknię za nim ludzie wracają do mieszkań a ja tu siedzę jak głupia pod drzwiami kiedyś mi samej nie pozwolił wychodzić wieczorem a teraz mnie nie wpuszcza może faktycznie mu już nie zależy na mnie

Gość gość
Autorko jak tam się sprawa toczy ??

Gość gość
Czesc wcoraj wysiedzialam pod jego drzwiami do polnocy ale sie udalo otworzyl drzwi i usiadl obok mnie rozmawialism chwile biedny bo boi sie ze znow jak bedziemy razem gdzies wyjade ale koniec moje miejsce jest przynim weszlismy do mieszkania i tam wkoncu zamknol mnie w swoich ramionach to bylo najnaj milsza rzecz. jestem tak bardzo szczesliwa jupi jupi jupi a rano poprosil mnie zebym sie do niego przeprowadzilam bo jest zazdrosny o tamtego faceta z ktorym sie przyjaznie zgodzilam sie jqk wroci z pracy jedziemy po moje rzeczy znowu wierze w milosc to co czuje to mnustwo motyli w brzuchu wspaniale uczucie

Gość gość
mysle nad prezentem niespodzianka dla niego tak pomyslalam ze moze romantyczny wieczor kolacja i cos z bielizny seksi

Gość gość
Ja wygrałam znów jestem z moim chłopakiem po weekendzie spędzonym z nim wiem że byłam idiotka zostawiając wartościowego faceta.

Gość gość
Ale jestem szczesliwa

Gość gość
Jestem bardzo szczęśliwa z moim chłopakiem ale mam problem z przyjacielem, zakochał się wemnie i niechce odpuścić, prosiłam żeby mnie zostawił ale no ciągle wydzwania, nachodzi mnie. Co robić jak powiem mojemu chłopakowi to on pójdzie się bić. Co robić??

Gość gość
Kochani chciałam się podzielić z wami dobra nowina :-) mianowicie zaszłam w ciążę z moim chłopakiem....