Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sól

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki mały problem... a mianowicie nie opłacało mi się kupować soli w tym roku akademickim bo i tak mało co jej używam, no ale jak wiadomo czasem jest potrzebna. Wiem, że nie jest droga ale jakoś po ch... za przeproszeniem mi 1kg soli. Moim problemem jest to, iż podbieram swojemu współlokatorowi sól, gdy jest mi potrzebna! POMOCY!!!! NIE WIEM CZY TY JESZCZE POŻYCZKA CZY JUŻ KRADZIEŻ!!!!!!! HELP!

Gość pani porucznik
To jest niedopuszczalne zachowanie młodzieńcze 😠 :O Na pomocy kodeksu cywilnego oznajmiam : JA TO WSZYSTKO ZGŁOSZĘ !!!

Gość gość
Nieeee! Proszę! Postanawiam moją poprawę ale to jest mocniejsze ode mnie! Nie chcę iść za kratki bo rodzice mnie wyrzucą z domu!

Gość pani porucznik
Przepraszam, Ty POSTANAWIASZ poprawę ? Ty k***a masz oddać tą sól zaległą !!! 146,87 gramów, ja to wsystko sprawdzę 😠

Gość gość
Oddam! Dobrze. Już nie będę. Będę się SZANOWAŁ! I oczywiście mojego współlokatora też!

Gość pani porucznik
To dobrze :classic_cool: Ale jutro nie omieszkam przyjść do tego mieszkania i zgłosić zagrożenie epidemią bakteriologiczą ! Te syfilisy, kiły oraz liszajce zakaźne, które się tam znajdują... Ech, jak Boga kocham ja to muszę zgłosić !

Gość gość
WIem, sól zatrzymuje wodę w organizmie... no bo jestem wstydliwą osobą i wstydzę się troszkę zapytać!

Gość pani porucznik
TY jesteś wstydliwą osobą? A czy chodzenie w zbereźnych bokserkach, posiadanie perwersyjnych zabawek i celowa demoralizacja otoczenia nie jest przypadkiem KARALNE ? Bo wydaje mi się, że tak :O

Gość gość
DO Pani Porucznik... a może bardziej PANI POR! Niech się Pani nauczy liczyć bo ja muszę oddać 153,98 g soli a nie ten wyniki Pani. Niech Pani juttro do mnie przyjdzie to poćwiczę z Panią zadania!

Gość pani porucznik
Przepraszam, czy Ty mi grozisz ?! Śmiesz twierdzić, że JA nie potrafię liczyć 😡 ? Dla Ciebie kolego, PANI porucznik, jutro stawię się w tym mieszkaniu i zrobię w końcu z Tobą porządek !

Gość gość
A mam jeszcze pytanie! Czy dostanę rozgrzeszenie w Kościele jak się z tego wyspowiadam?

Gość pani porucznik
Nie dostaniesz, albowiĘ po godzinach pełnię również funkcję darmowego spowiadacza i jak Boga kocham, nie odpuszczę Ci! I Broń C***anie Boże kolejne takie wykroczenia popełniać ! 😠 Bo następnnym razem nie wykażę już cierpliwosci tylko zakuję Cię w kajdanki i odwiedzimy posterunek policji :classic_cool:

Gość gość
To jak mam iść do więzienia i nie dostanę rozgrzeszenia to pierd... za przeproszeniem i idę całą sól Z*****Ć! ELO!

Gość pani porucznik
eee... kolego ? Ty się przypadkiem nie zapominasz? DO zobaczenia za kratami!

Gość gość
80 gr cię nie zbawi , żenua