Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu facetowi odbiło

Polecane posty

Gość gość
dziś ogolił sobie jaja wygląda jak idiota, naprawde mu odbiło i myslę,że kogoś ma.Nigdy tak się nie zachowywał ,nie jestem pruderyjna ,uprawiamy seks w różnych pozycjach nie mam problemu z seksem oralnym ale nie takie gadżety!

Gość gość
Mnie przebieranki typu policjantka czy sprzątaczka śmieszą, a nie podniecają. Większość tych ubranek jest po prostu śmieszna.

Gość gość
NAJLEPSZE są te teen mon czyli poprzeierane młode kuuuurewki, DO CZEGO DĄŻY ta promocja k****enia się przez nastolatki? I jeszcze nie można skasować cholernej reklamy z tymi brzydkimi dziewkami

Gość gość
a co myśleć o dziewczynie która zamiast rajstop ubiera pończochy kabaretki ?

Gość HL
Jakbym ja była facetem to też bym chciała zeby kobierta sie tak dla mnie ubierała do łóżka anawet zeby zakładała jakieś sexowe przebieranki. Jaki facet by ciciał sie kochac z kobieta w pantalonach z papilotami na włosach ?

Gość gość
Autorko, jesli ponczochy i szpilki to dla ciebie za duzo, to jestes pruderyjna, czy lubisz seks oralny, czy nie 🖐️

Jak chodzisz w koszuli do ziemi i papuciach, to się nie dziw, że facet będzie szukał na boku... w szufladzie mam gorsety, przezroczyste, seksowne figi, na półce - taśmę do krepowania w róże oraz trzcinke, jakby w trakcie mój chciał podominowac. Lubie dostać po d***e. Kobieta powinna być otwarta w sprawach seksu.

Gość gość
z mojego doświadczenia taki w pończochach dają każdemu i szybko nigdy bym nie pozwolił na to żonie to element ubioru d****i

Więc masz średnie doświadczenie... Nie rozumiem czemu pończochy kojarzą się facetom z kobietami lekkich obyczajów. I co, żona ma nosić flanelowa koszule?

Gość gość
poprostu ,miałem kilka kobiet i te które nosiły pończochy dawały na pierwszym spotkaniu , wszystko na wszelkie możliwe sposoby ,każda jedna pożądna kobieta nigdy tego nie założy

Gość bladaDupa
wow :O

Noszę pończochy i nikomu nigdy nie dałam na pierwszym spotkaniu. Mój musiał do 3 czekać, choć ciągle o tym fantazjowalismy.

Gość bladaDupa
gościu, a jak są upały i du​pa się poci? To ma w rajtkach chodzić jak np. pracuje w banku albo w podobnym

Gość gość
latem to ja noszę tylko sukienkę bez bielizny, i co daje każdemu ???