Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc12388

bycie naiwną i tą wykorzystywaną mezczyzni piszcie

Polecane posty

Gość gosc12388

spotykalam sie jeszcze nie dawno z męzczyzną,ktory od 10 lat mieszka z dziewczyna bez slubu jest po wczesniejszym rozwodzie.miało byc pięknie, kochal obiecywał, ze wszystko sie zmieni, ze zostawi dziewczyne z ktora jest, ze wszystko sie ulozy tylko trzeba czasu trwalo to kilka lat. sami wiecie,ze jak cos trwa za dlugo zawsze sa podejrzenia. odczytalam jego poczte a tam wiadomosc do nowj poznanej dziewczyny z czata i te same zapewnienia o milosci o tym jak kiedys uloza sobie zycie. wierzylam i czekalam na niego a tu w samoserce taki ból. tesknie ale wiem ze jest oszustem bo nie jednej tak obiecywał i klamal. moje pytanie po co ktos krzywdzi inne osoby ja wie ze nie odejzie od obecnej partnerki? co wam to daje? czy wszystko obojetne wam z kim sypiacie i komu mowiecie kocham............ piszcie mezczyzni,piszcie

Gość Felixtus
a dlaczego byłaś zainteresowana tym facetem zajętym , na co liczyłaś ?

Gość gosc12388
kochałam i wierzylam w niego i w to co mowi.wiem,ze jak ktos mieszka i zyje zkims 10 lat to jest staz ale on zapewnial, ze to jest błąd mozecie oceniac to jak chcecie ale z mojej strony to byla milosc do momentu jak odczytalam jego wiadomosci do innych w ktorych pisal tosamo co do mnie mowil. czuje sie oszukana. dlaczego tak robicieeeeeeeeeeee?

Gość gosc12388
zmarnowalam zycie dla oszusta

Gość pies pawlowa
na iwny, na iwany co to za roznica 🖐️

Gość gosc12388
moze milosc jest naiwna ale co daje mezczyznie ktory jest w zwiazku i ma kilka glupiutkich bo sie tak nazwe dziewuszek ktorym mowi ze kocha?????????? po co pokonuje kilometry 5 lat, po co oklamuje partnerke??????????// wypowedzcie sie .

Gość Felixtus
zdarza się że jest jeden na 1000 , który kłamie i oszukuje i posiada taką magię, że kobiety lepią się do niego jak ćmy do światła ALE GDZIE LOGIKA I KOBIECY SIÓDMY ZMYSŁ ? skoro gostek jest z kobietą przez 10 lat to tak szybko nie odejdzie , szuka wrażeń na boku i skok w bok , sama jesteś sobie winna , ale co aż taki przystojniak z niego i poszłaś za nim jak w ogień ? U nas w firmie jakiś czas temu pracował pewien gostek, na etacie magazyniera i co rok jeździł do sanatorium i w sanatorium zakładał mundur pilota LOT i przedstawiał się kobietom, że jest znakomitym pilotem , kobiety leciały za nim jak muchy do lepu i nie wiedział nawet jakie mają imiona a że chciał nadal pociupciać to łyknął o jedną viagrę za dużo i nagle umarł w czasie kopulowania kolejnej kochanki , tak to już jest z kobietami , jak kobieta zobaczy mundur na facecie to sama się rozbiera i woła bierz mnie natychmiast

Gość gość
Faceci sa obrzydliwi, jak kobiety moga sie w nich zakochiwac...

Gość gość
Feli łykni pigiłe !

Gość Felixtus
Ty chyba za dużo łykasz, może na dzisiaj wystarczy tego łykania ?

Gość gosc12388
nie ma munduru:) ale zawsze laski za nim gonily ja stalam na uboczu i patrzylam sam chodzil prosil. chodzi mi tylko owyłumaczenie co wam facetom to daje takie oszukiwanie i szukanie w kazdym smsie słowa kocham byle od kogo czy to jest jakies dowartosciowanie?????????

Gość gość
Lubię łykać :P

Gość gosc12388
czy oszukiwanie daje wam satysfakcje z zycia????? czy dla jednego kocham pokonacie kilometry zeby miec nastepna ??? o co wam chodzi?????

Gość gość
Marzeniem wiekszosci tych durniow jest seks z jak najwieksza iloscia kobiet, to ich cel i marzenie, jedna sie nudzi to kolejna jak towar. Kobiety nadal sa traktowane jak towar. Njedziewice jak zurzyty papier toaletowy. Samce to samce. Nienawidze ich natury

Gość Felixtus
50/50 procent w tej chwili zdradza albo jest zdradzana i to dotyczy kobiet i facetów !

Gość gosc12388
a gdzie honor??? z tego co sie mowi ?? jestescie tacy prosci?

Gość gość
Felix zdradzasz kogoś? że taki mądry jesteś

Gość Felixtus
a gdzie jest kobieta, która wyszła z domu kilka godzin temu i nie wróciła do tej pory ?

Gość gosc12388
a w domku: kochanie, kochanie? gdzie tu honor? jak macie udane zycie z nazeczonymi to po co te obietnice do innych?

Gość gość
Więcej facetów zdradza. Faceci lubią zdradzać tak było jest i będzie a to prostytutka a to kochanka albo wszystko naraz

Gość gosc12388
czyli sami debile

Gość Felixtus
popatrzcie co wyprawiają nauczycielki w czasie wyjazdów integracyjnych albo ekonomistki z banków , gdy pojadą na Mazury , mam opowiadać ?

Gość gosc12388
ciekawe jak by im ktos zmarnowal zycie jak by sie czuli

Gość gość
Był na kafee link do takiego forum gdzie faceci wymieniali się informacjami o prostytutkach, to szok ile facetów zdradza żony, narzeczone, dziewczyny u prostytutek,

Gość gość
Felixtus ucisz jadaczkę. Faceci zdradzają częściej !

Gość gosc12388
ale ja pytam: po co komu kochanka ktora sie oszukujuje 3 lata?????? nie boiicie sie zemsty? po co takie obietnice bez pokrcia?

Gość Felixtus
w czasie wyjazdów integracyjnych nauczycielki z gimnazjów się spotkały w domkach drewnianych na Mazurach przy jeziorze, okres grzybowy , więc grzyby przy okazji ale już jadąc w autobusie kilka butelek wódki zaliczyły i po imieniu sobie mówią a wieczorem dopiero zaczyna się zabawa , tuż obok zakotwiczyła grupa integracyjna facetów z elektrociepłowni Siekierki i zaczęła się balanga, picie , sodoma i gomora , jak opowiadali faceci z elektrociepłowni to co wyprawiały nauczycielki w czasie integracji to były lepsze od swoich uczennic i każda wiedziała jak należy lodzika wykonać

Gość gość
chcesz lodzika ?

Gość gosc12388
ale to nie jest odpowiesz!!! alkohol alkoholem, wyjazdy, wyjazdami ale ja mowie o zyciu codziennym!!!!!!!!!!!! zupa, kupa i zdrada

Gość Felixtus
tak na trzeźwo zrobisz mi lodzika ?