Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksaw

falszywie pozytywny wynik testu

Polecane posty

Gość roksaw

Czesc kobitki! spotkalyscie sie z czymś takim jak falszywie pozytywny wynik testu ciazowego? Ja podejrzewam ze wlasnie tak mam.. Otoz w listopadzie kochaliśmy sie, wytrysk na zewnątrz.. Jednak ten plyn preejakulacyjny.. No wiecie jak to jest.. Zrobilam kilka testów po uplywie dwóch tygodni i 2 zrobione na drugi dzien po tym jak dostalam szczepionkę przeciwalergiczna byly pozytywne. Przestraszylam sie bo nie jestemy gotowi na kolejne malenstwo.. Pozostale wykonane w innych dniach byly negatywne. W grudniu dostalam normalnie okresu, byl jak zawsze bolesny i trwal 4dni. Niestety okresy mam nieregularne, ale zwykle co 28dni. Przestalam sie martwic ciaza.. Jednak teraz.. Okres sie spóźnia, piersi bola, jajnik kluje, czasem mam bole podbrzusza jak na @ a tu cisza.. Zrobilam dzisiaj rano test i wyszedl negatywny.. Stresuje sie, ze przez te listopadowe igraszki moge byc w ciąży.. Jak myslicie??

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. To tylko gazy.

Gość gość
Od listopada do teraz już chyba byś się zorientowała, nie wierzę w to że nie. A pozytywny mogł być właśnie przez jakieś szczepionki i takie tam.... nie denerwuj się. Skoro okres Ci się spóźnia to test by wyszedł już pozytywny.