Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetta 37

szpilki dala córki

Polecane posty

Gość anetta 37

witam miłe panie.Piszę może troszkę nie na temat ale ma do Was pytanie w jakim wieku zezwoliłyście swoim córkom nosić szpilki ? Nadmienię tylko iż moja córka ma 14 lat i mi drży ten temat od jakiegoś czasu .Co Wy o tym sądzicie ????

Gość gość
ja swojej córce pozwoliłam założyć pierwszy raz szpilki jak miała 18 lat to było na studniówkę... majac 14 lat i szpilki dziewczynka przyciąga uwagę nie tych osób co trzeba jezeli wiesz o czym mówię...

Gość anetta 37
no tak wiem ale ona mi wierci dziurę w brzuchu bo jej koleżanki mają i to na wysokim obcasie :P

Gość anetta 37
chodzi o koleżanki z klasy a właściwie to o jedną z tzw. "lepszej rodziny "

Gość gość
jak kolezanki zaczna cpac to tez jej pozwolisz?? jestes matka czy miekka p***a???

Gość anetta 37
nie no jeśli chodzi o ćpanie wiadomo ale jak jej wytłumaczyć że przyciąga takim ubiorem? tamta mama sama ubiera się powiedzmy wyzywająco a jeśli chodzi o szpilki powiedziała mi A KIEDY MAM CÓRCE KUPIĆ JAK BĘDZIE MIAŁA 50 LAT ??

Gość gość
Kup, kup. I od razu zbieraj na rehabilitację, ortopedę i operacje, bo rozwali sobie kolana i kręgosłup plus nabawi się płaskostopia poprzecznego i haluksów.

Gość rgrgsdds
Powiedz młodej, że jak koleżanka chce mieć krzywy kręgosłup i problem z donoszeniem ciąży i urodzeniem dziecka to jej problem. Twoja ma jeszcze czas. Z 2-3 lata jeszcze może poczekać na pierwsze 5cm obcasy, w tej chwili jeszcze rośnie. Moja zrozumiała i jakoś nie woła. Pokazałam jej postawę jaką ma moja koleżanka, zauważyła takie coś u swojej i mi nie jęczy o obcasy.

Mojej córce na takim obcasie do 5cm kupiłam na bal gimnazjalny. Wyglądała prześlicznie. Myślę, że taki koniec gimnazjum to już może dziewczyna założyć. Zobacz na stronie CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ Są fajne buty dla nastolatek. To porównywarka cenowa. Polecam