Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczytem moich marzen jest agresywny recydywista

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym miec takiego mezczyzne u swego boku. Najlepiej zeby zostal skazany za przemoc w rodzinie. Pragne by mna pomiatal. Tak bardzo chcialabym sie poczuc nikim! Wiernie bym mu sluzyla za worek treningowy! Moj Pan i wladca. Tak bym się do niego zwracała.

Gość gość
dziecko zartuj sobie dalej zebys jeszcze czasem kiedys tego nie doswiadczyla

Gość gość
Znajdziesz takiego jak szukasz. Najpierw wybije ci zemby a potem da kolegom do *****ie ,ale z ciebie chora krowa . Idz na taras i niespiesz sie z powrotem:-)

Gość przyszlazonarecydywisty
To wcale nie sa zarty! To moje pragnienia. Uwazam, ze kazdy z nas ma przypisane swoje role spoleczne. Moja jest wierne sluzenie jakiemus zaniedbanemu, agresywnemu recydywiscie z dlugami i wyrokami na koncie. Byłabym dla niego perfekcyjną żoną, d***** i kucharką!

Dobrze, ze jestem drobna to bedzie latwiej mu mnie zdominowac. Ah, marzenia. Gdzie tu spotkac takiego mezczyzne? Czy ideały jeaszcze stąpają po Ziemi?

Gość gość
gdy ojciec wracał nachlany do domu pod wieczór i bił matkę aż do krwi i mnie uderzył to płakałam, gdy nagle zasnął pod stołem zarzygany i zajszczany , podłoga śmierdziała wiele godzin a teraz mnie brakuje takiego faceta a ten mój to jest peazda do sześcianu, matoł zasrany, ciągle opowiada o miłości i teraz dom buduje i z piekarni bułki przynosi nie mój typ potrzebuję takiego, który mnie jebnie na łóżko, normalnie zaliczy i rzuci talerzem o podłogę

Dokladnie! Czuję to samo. Już tak, my kobiety mamy, że bez mężczyzny ani rusz. A co to za facet, który ani nie przywali porządnie ani nie zwyzywa dosadnie. Jeszcze byśmy zapomniały, że nasze miejsce jest w kuchni, ewentualnie w sypialni, gdy naszego władcę najdzie ochota na rozładowanie napięcia seksualnego! Nie wiem czy mam prawo jeszcze o to prosic ale chcialabym zeby nie dbal o siebie. Trochę nadwagi, mnóstwo tatuaży, pot spływający po koszulce to jest atrakcyjne a nie jacyś wymuskani wielcy prezesowie miedzynarodowych korporacji czy nudni lekarze badz prawnicy.

Gość gość
zartuj sobie tak, oby cie to nie spotkalo, nie takie idiotki widziałem, z ladnej zdrowej kobiety, po kilku latach wychodziły wraki człowieka, idz sie lecz dziecko

Gość gość
dobra juz dobra, czuje sie ta ironie, niektore kobiety faktycznie maja cos z deklem zadajac sie z takimi degeneratami, ale nie kazda kobieta ma pusto w głowie i zyje przemoca domowa...

Ja sobie nie żartuję. Żalę się, że nie mogę znaleźc żadnego porządnego recydwisty. Wszyscy pozajmowani:( Niestety poligamia w Polsce jest zabroniona. Niezmiernie żałuję.

Wyobrażacie sobie co to za przyjemnośc dostac w twarz od takiego stoprocentowego mężczyzny! Z sińcem pod okiem chodziłabym jak z orderem.

Gość gość
mało jest przestepcow w Polsce ? hahahah

Gość gość
wiem wiem niektore o tym marza, dopoki nie spieprza sobie zycia, ale juz dajcie spokoj heh

Gość gość
Po recydywistę musisz udać się do pierdla.

Gość gość
od dzisiaj bedziemy hejotwac w taki sposob, czysta ironialosuoparta o fakty z zycia wziete, niech sie dowiedza kobiety jak to wyglada normalnego punktu widzenia, jak cierpia dzieci itp, dobry pomysł...

Jakie hejtowanie? Mojego misia się nie krytykuje! Bo pożałujecie Wy wszyscy puści ludzie. Akceptujecie homoseksualistów, muzułmanów i czarnego prezydenta USA a nie potraficie zrozumiec takiego banału. Przecież to wspaniałe uczucie czekac dzień i noc na imprezującego ukochanego aby ten na mocnym kacu spuscił mi lanie! Ale wiecie takie porządne. W koncu musi się odstresowac aby pojsc i wymyslic dobre klamstwo dla opieki społecznej czemu wciąż pobiera zasiłek!:)

Moja dewiza życiowa: Z SIŃCEM POD OKIEM JAK Z ORDEREM, HEJ! -radzę powtarzac ją w czasie głupich myśli gdy na przykład wpadnie nam kobietom do głowy jakiś durny pomysł typu pójście na studia albo co gorsza zakonczenie takiego związku

Nienawidzę pedofilii. On jest złym człowiekiem. G****ił małych chłopców. Ja szukam takiego który g****iłby tylko mnie...

Gość gość
hahahaha, fajna ironia, ale kobiety faktyczniebywaja czesto takie uposledzone emocjonalnie, daje 5

Gość gość
Niezla jesteś kolezanko:)

Gość gość
Super

Gość gość
Dobrze że marzenia szybko sie nie spełniają albo nie spełniają sie w ogóle ! Nie wiesz co piszesz, naprawdę dziewczyno!

Gość gość
Wyglada jak prowo, ale kobiety lubiace takich kolesi to wcale nie rzadkosc... Mnie tez kreci ten typ, ale to pewnie dlatego, ze mialam ojca alkoholika i on zyebal mi dziecinstwo i w ogole mam teraz zryta psyche. Nie znosze romantycznych, wymuskanych kolesi albo gosci w garniakach... Juz tak mam, ze kreci mnie przemoc i dominacja, cale dziecinstwo spedzilam doswiadczajac bardzo silnych emocji wiec i stresu, totez teraz w zwiazkach szukam tego samego, przyzwyczailam sie do zycia w napieciu i na bardzo wysokich obrotach i bez tego nie potrafie funkcjonowac

Gość gość
Haha:) Super ironia!:)

ludzie, przeciez ja ironizuje. po czesci z nudow a po czesci zalamujac rece nad tymi wszystkimi potami zrozpaczonych kretynek "maz mnie bije ale go kocham". pozdrawiam:)

Gość gość
Moim też!:()

Gość gość
Faceci wy to macie marzenia :D