Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Furia88

Manikiurzystka gdzie się uczyć

Polecane posty

Gość Furia88

Od dawna o tym myślałam, ale w końcu chcę spełnić swoje marzenia. A jednym z nich jest poznanie tajników manicure. Ogarniacie może gdzie są tanie kursy? Od września też chciałabym iść do szkoły, ale nie bardzo wiem gdzie czegoś takiego szukać?

Gość gość
Zerknij sobie na stronę jakiejś szkoły policealnej. Ja do Progresu swego czasu chodziłam na BHP, ale tam są różne kierunki, być może i manicure znajdziesz. Na pewno (przynajmniej moim zdaniem) jest to lepsze niż jakiś taki szybki kurs, bo kładą tam większy nacisk na praktykę, więcej jesteś się w stanie nauczyć. Szkoła jest roczna albo dwuletnia (ale manicure chyba roczna), a lepiej się uczyć rok niż 3 miesiące.

Gość gość
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Asystent nauczyciela przedszkola, dekorator wnętrz, instruktor fitness, filolog języka nowożytnego, grafik komputerowy multimediów, instruktor terapii uzależnień, rejestratorka medyczna, specjalista ds dietetyki, wizażystka/ stylistka, technik elektryk i wiele wiele innych! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, Zielona Góra,mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!