Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam dwa dni temu tj 14.01 miałam pierwszy stosunek oczywiście z prezerwatywą.Nie doszło do wytrysku . więc byłam spokojna. wczoraj 16.01 miałam drugi raz również z prezerwatywą, chłopak niby wyciągnął przed wytryskiem ale po chwili znów włożył i po kilku minutach (dokładnie nie pamiętam) ściągał gumkę pełną... Boje się czy moge być w ciąży, bo od wczoraj boli mnie dziwnie pod brzusze. a nie mam z kim pogadać więc chce poradzic się was ! Nie chce otrzymywac głupich odpowiedz, prosze o mądre. Boje się po prostu czy nie jestem w ciąży przypadkiem . PILNE !

Gość gość111
taaa na pewno jesteś w ciąży!

Gość gość
Dziecko popytaj mamy jak jest z bzykaniem i nie zasmiecaj forum.Najpierw wiedza a potem uciechy z *******a

Gość gość
Nie bój się na pewno nie jesteś w ciąży, wbrew pozorom nie tak łatwo jest zajść. Dobrze, że się zabezpieczacie. Nigdy nie róbcie tego bez prezerwatywy albo idz po tabletki. A Wy miłe panie tak się wyśmiewacie a jakie byłyście mając naście lat?

Gość gość
Pierwsze objawy ciąży pojawiają się dużo, dużo pózniej. Jeżeli prezerwatywa nie pękła nie ma możliwości zajścia w ciążę, spokojnie

Gość gość
po dwóch dniach nie można być w ciąży, przynajmniej po 6 dniach. A i tak pierwsze objawy ma się dopiero po jakichś 3 tygodniach albo jeszcze później. Wszystko inne to stres.