Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie gadałam prawie 2 godziny z Amerykaninem i on mnie zaprasza na luty

Polecane posty

Gość gość

mam wtedy przerwę w zajęciach, on jest czarnoskóry trochę ale i młodszy ode mnie, bardzo fajny, pocieszał mnie po zerwaniu, potem w miedzyczasie gadalismy też gdy on miał dziewczyne a moj chlopak wrocil, takie tam, teraz sie znowu rozstalam z hclopakiem mam juz wypipane na niego :D i tak mysle, a moze by jechac do tego nowego jorku na 2-3 tygodnie? legalne to? a może zrobie sobie z nim dziecko? bede miała ładne mulaciątko tu w smutnej zimnej samotnej Polsce? a poza tym takie mulaty nie chorują, polskie białe dzieci mają tyle chorób albo od razu z downem się rodzą a z afroamerykaniem mam gwarancje że downa nie bedzie i dziecko bedzie miało gęste włosy i nie bedzie miało trądziku ogólnie same zalety a i sobie pozwiedzam nowy jork ?

Gość gość
Co znaczy czarnoskóry trochę? Po mijając ze temat to prowo.

Gość gość
nie to nie prowo, tak naprawdę to nie mam nic do stracenia, jakoś nie boję się, bardziej boję się życia w Polsce a to może mnie jakoś odmieni, on powiedział,ze kupi mi bilet na samolot, co mi zrobi? pomijajac fakt,że pewnie nie dostane wizy? jest troche czarny bo nie jest bialy nie wiem czy jest mulatem czy murzynem przecież go o to nie zapytam zreszta kolor skory nie ma znaczenia białe twarze mnie zawiodły :(

Gość gość
niedopatrzyła? :-)

Gość Jateższukam
może kominiarz po pracy cie nie zawiedzie?

Gość gość
darujcie sobie komentarze złośliwe, świat mi się zawalił, straciłam wszystko przyjaciółkę, przyjaciela i chłopaka już gorzej być nie może

Gość gość
widocznie jestem tak beznadziejna,że żaden biały nie chce mnie, ale tak naprawdę to mało mnie już cokolwiek obchodzi, mało mnie obchodzą ludzie,którzy potrafią tylko dogadać, zrobię sobie dziecko, żebym nie była sama na świecie, łatwo wam oceniać innych macie rodziców, rodzeństwo, mężusiow, dzieci ja nie mam nikogo :(

Gość pijany
r***aj, daj życie, żałuj🖐️

Gość gość
to się nazywa handel żywym towarem :) eksport :)