Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana992

Potrzebuje Porady

Polecane posty

Gość Zakłopotana992

Jestem z chłopakiem prawie 6 lat. Mamy synka który ma 2 latka. Od kiedy pamiętam strasznie nie podoba mi się to jak on się zachowuje. Cały czas ma o coś pretensje, np. jak czegoś nie robię jest źle ale jak coś robię jest jeszcze gorzej ! o co tu chodzi?! Ogólnie od 2 miesięcy mieszkam z nim za granicą gdzie on pracuje od 6-17 więc przychodzi do domu idzie się myć je obiad i idzie spać ta wygląda u nas każdy dzień po za niedzielą. Ogólnie nie pasuje mu to że siedzę na facebooku ciągle narzeka że jak nie komputer to telefon dzisiaj np. gdy myłam małego mój przyjaciel z którym jestem jak brat z siostrą rosił mnie bym zadzwoniła do niego na skype więc to zrobiłam i chciał pogadać z moim chłopakiem to dałam mu komputer i sobie gadali ( po jakiś 10 min rozmowy brat powiedział że idzie na chwile gdzieś tam i zaraz wróci to pogadają dalej ) brat odszedł od komputera a mój chłopak po co mi go dałaś? nie chciałem z nim gadać ! z nikim nie chce gadać ! i wielkie pretensje miał do mnie, wyszedł z pokoju a w tym czasie przyszedł brat i mówi hej sis a ja no hejka słuchaj braciszku my właśnie uciekamy bo będziemy oglądać film a on aha niom oki a będziesz jutro na skype to pogadamy a ja nie będzie mnie a on no to daj mi znać jak będziesz to pogadamy i w tym momencie wszedł mój chłopak z takim tekstem: po co będziesz mu jutro dawać znać czy będziesz idź na dół i sobie z nim gadaj ! czy tak zachowuje się facet który jest z dziewczyną prawie 6 lat ? Błagam was o jakieś słowo otuchy, albo niech ktoś mi powie co by zrobił na moim miejscu ! ... Pozdrawiam

Gość gość
0/10