Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baetinnka

Chrapanie u kobiet

Polecane posty

Gość Baetinnka

Mam 36 lat i chrapie. Nie pomaga nam to w sypialni. Maz przechodzi na kanape. Ja wpadam w kompleksy. Robilam usztywnianie podnibienia laserem - nic nie dalo, zadne areozole, plasterki na nos tez nic.

Gość gość
rzuć palenie

Gość Baetinnka
Nie pale

Gość gość
Bo kto to wymyślił, żeby dwie osoby razem spały. Dwie sypialnie powinny być i basta.

Gość beatinnka
Mozliwe, ze to jedyne rozwiazanie

Gość nastkanasturcja
na chrapanie jest naprawde duzo zabiegow, nie tylko lasek, wogole moze okazac sie, ze problem lezy gdzie indziej i zabieg nie byl trafiony. Moja mąż chrapał i okazał się, że "wystarczy" korekta przegrody nosowej i tyle. no ale po dobra diagnoze trzeba isc do dobrego lekarza. My chcielismy miec problem z glowy, wiec poszlismy z polecenia do dr Michalika z MML i bylo super. Nie dosc ze fajny gosc, to jeszcze dzieki niemu oszczedzilismy sobie na lataniu po pietnastu lekarzach, dobra diagnoza, zabieg i po temacie, a tak to pewnie bysmy nadal sie bujali po pietnastu lekarzach. Btw, tez uwazam ze DO SPANIA jedno lozko=jedna osoba :P

warto poradzić się specjalisty i zobaczyć czy da się pomóc inaczej niż chirurgicznie :) to na początek, a potem się zobaczy

Gość ffinka
CHRAPANIE -prosty przepis........