Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tragedia w zubrzycy dolnej

Polecane posty

Gość gość
to prawda bo nawet ksiądz powiedzał kulauwka to banda waryjatów . a mery kazdy chłop zna na orawie jak nie dalej.a te rodzine znam dobrze co oniej piszą to sie wierzyc nie chce tej dzewcyny z bielska niznam dobrze pare razy ją widzalam tylko dzendobry powiedała i posła dalej a mery powina sie iść lecyc o to podaje jej adres kraków ul kobierzynska pilne .

Gość gość
Pozdrowienia od sąsiadów z bielska-białej dla Beni Karkulowskiej, jesteśmy w bielsku w szoku znaleźliśmy cię po tym słynnym poście na cała polske "tragedia w zubrzycy dolnej",jesteśmy dumni z komentarzy ale pewnie cała polska nie wie coś ty w bielsku robiła i jaką opinie tam masz, myślałaś ze nas zniszczysz w bielsku ale górale są mocni i nie daja się. A my w bielsku na tą czesc ozdobiliśmy suchą trawą latarnie pod która stałaś co zarabiałaś jedynie starą parówke z kosza za która się sprzedawałaś bezdomnym a później była kłótnia z twoja matka w domu bo chowałyście jedzenie jedna przed druga chyba dokładnie pamiętasz o tym jak było.

Gość goosciuwa
Tragedia w zubrzycy dolnej? No faktycznie, tragedią jest to ze tu przyjechałas Przez ciebie nadchodzi globalne ocieplenie bo tak z ciebie je... jak byś miała w du... komin z elektrowni trzeba chodzić w maskach przeciw gazowych bo inaczej zgon na miejscu. Jeśli jeszcze nie zwariowalas to znaczy ze jesteś nie do informowania , a markami powiedz żeby sobie kupił zęby na allegro

Gość mieskaniec
wez kaliko sie pomodlij a niepisz okims kogo nieznasz bo ci cała orawa sie składała zebysz nie z...a a mery niek otworzy pab pod kastanami a kalika nieg dowozi piwo a ty posukaj jakiegos chopa zeby sie dergnoł przez ciebie

Gość Za górami za lasami
Każdy powiedział co wiedział mimo tego że nikt nikogo nie zna osobiście. Słyszeć to i ja różne rzeczy słyszę o ludziach i tak samo napisać o tych co piszą na temat Berni, Mastelow i tych co piszą komentarze typu ze wieszaja psy w lesie i właśnie ty człowieku się palnij bo pokazujesz jak jesteś głupi. Niektórzy chcą pokazać że są lepsi i nie wiadomo jak świeci a sami piszą komentarze jak by ich z kobierzyna wypuścili. Jak widziałeś/as to w tedy zabieraj głos a nie jak wieśniaki co nawet pisać nie umie cie się będziecie wtrącać. Zajmij cie własnymi sprawami a to co jest między sąsiadami niech tam pozostanie i nie róbcie z nikogo gorszych bo sami lepsi nie jesteście

Gość mieskaniec
jak bym tego niewiedzal to bym tego nie piszał to jeszcze nie wszystko jestem na 100 % pewny wszystkiemu jest wina mery .mery nik pomysli komu jeszcze weszła za skure bo to jeszcze przed zwadom z kargulami niek sie troche uspokoji bo może coś wybuchnocz.

Gość gość
masz racje. niech mery sie uspokoi tak jak karolowa benia gada ze zolknie z tej wscieklosci. oj mery mery dala bys se spokoj z tym pisaniem bo ja karguli znam od urodzenia.

Gość socjopatologg
Może wysunę taką propozycję. Uporządkujcie wszystkie informacje na temat w jakim piszecie tak aby nie tylko "miejscowi"wiedzieli o co chodzi. Po pierwsze.Czy problem dotyczy faktycznie jednego miasta,gminy czy też wsi? Po drugie? Czy problem dotyczy jakiejś jednej rodziny czy też kilku rodzin?Czy te rodziny działają razem czy też osobno? Czy mieszkają obok siebie? I na koniec...czy odnotowano już jakieś wypadki kanibalizmu? :classic_cool:

Gość gość
Szeroko poszła wiadomość po bielsku o tym co ty wyprawiasz u górali, ja już kiedyś ostrzegałem tą rodzine przed tobą Bernadetto na jednym z portali pana Adama twojego meża, że mu bardzo współczuje jaką wariatkę nieograniczona zabrał w góry. Panie Adamie chyba panu wiadomo ze była leczona psychiatrycznie napewno panu udostepnią dokumenty tylko ona jest niedoleczona.

Gość gość
beniu umyj się

Gość mieskaniec
ty sie idz leczyc i to jeszcze ozaosconym rygorze a nie pisz jak niewesz szmato.

Gość gość
Mery mery ty świrku

Gość gość
ciekawa ta kulałówka nawet w szwecji o niej słychać :) znamy zubrzyce i znamy te rodziny. Ale jak można pozwać kogoś o szyderczy uśmiech :D do niej nie wolno sie smiać bo można mieć sprawe w sądzie. Uważajcie przypadkowi przechodzący. pozdrawiam Gość ze Szwecji

Gość mieskaniec
nic sie niemartw juz niedlugo nawet na syberi sie dowiedzą jak ci sklepik zamkną i ząnka sie dowie co rohbiłesz w irladi i w jabłonce chczesz tego .

Gość MieszkaniecZubrzycy
Oj Berni, Berni, ty to masz łeb. Jak możesz pisać, że to tragedia na całą Zubrzyce? To jest tragedia, która dotyczy TYLKO: Ciebie i Adama(szczerbatka). Po coś ty tu przychodziła? Swoim zapyziałym dupskiem mieszasz u każdego. Z tobą jak z drzwiami, jak nie przypie**olisz konkretnie, to sie nie zamkną. Zostaw Zubrzyce, weź szczerbatka, kup mu ząbki i WY**ERDALAJ do zoo małby straszyć z Adamkiem. Pozdrawiam i współczuje sąsiadom.

Gość gość
Jak mi zamkną jeden to w Jabłonce otwieram trzy sklepy obejdę się bez niego z kosmetykami też, zapraszam może coś wybierzesz dla siebie. Zaczniecie wreszcie pachnąć bo z tego co słyszę to brak wam środków czystości.

Gość gość
i trzy ci zamknąma a co stom irladą mam to puszczic na swiat cupcu jeszcze namiary na te dzewczynke mam.

Gość gość
beniu moja swinia jest czyściejsza od twojej rici a łazienki to raczej niemasz bo to czuć i widać. a sąsiadom daj spokuj lepiej leć na kosmos a będzie wrescie spokuj na swiecie .

Gość gość
a beni daj spokuj bo kaaliko ****** przez osły od ciebie j***e gorzej jak z oczysczalni szczeków smierdzelu robaczywy a tak apropo to nie nie benia pisze tylko ktosz zczliwy dla tej rodziny do widzena gagreno zawszona juz niedługo

Gość teror
mnie lepiej z d**y lepiej pachnie niz twoje perfumy mery i ty kaliko pzdrowenia z r.z.dobra rada to nie zart.

Gość gość
Z Irlandi są tylko wspomnienia i szacunek co byli ze mną mają do mnie a że pozostała tam dwójka dzieci i trzy kochaniki to już jest mój problem a kochanka z jabłonki to utrzymuje sześć lat z nią i dalej bęnde utrzymował bo stac mnie na to pozdrawiam

Gość gość
obejrzałam benie na fejsie i jest paskudna i gruba a foty jakie ma to ....brak słów

Gość gość
jak co,to ktos podał na 1 stronie jej namiary...warto poznać te kobitke,brzydal

Gość Adam Scyrbek
Zostawcie moją Benie, to że śmierdzi nic nie znaczyy .:( Jest jej smutno że tak mówicie o niej :( Ciekawe kto ją teraz przeprosi co ? Brzydale :( ps. Nie śmiejcie się z moich zębów! :( To że mi ich wybili to nie moja wina, w sumie moja ale to nie ważne.

Gość gość
ide wiesac kaliki za nogi bo nie da rady nimi sarpac mery przewleke pod latarnie pod kastan i przywiode knura na niom bo c hłop zaden jej nie chce knur muszi być bezwzglednie

Gość gość
nie ponizaj sie kaliko i ty naratorko mery knur juz jedze noc bendzes z miecz wszpanalom.

Gość Mroczny Rycerz
Górale byli ,są i będą patologią 🖐️

Gość mieszkanKA c z bielska
oj boze boze dalibyscie se siana, bo jak sie to czyta to zamendu mozna dostac. Nie rozumiem jednej rzeczy czemu strasznie ponizacie kogos kogo sie nie zna. nie powinno sie oceniac po wygladzie czy tez po jej zapachu. wazne ze bog nas stworzyl takim jakim jestesmy do dzis. A dozatku wypisujecie o mojej przyjaciolce beni takie nie stworzone rzeczy. zawsze miala przerabane bo chlopy strasznie za nia lataly. Teraz tutaj nie rozumiem faktu czemu moja przyjaciolke tak obarczacie bo co bo jest piekna urocza i podoba sie chlopom ze juz wyszla za maz, i dlatego jej tak dogryzacie, czy jej zazdroscicie tego ze ma poukladane zycie.nierozumiem was zubrzyco! Czemu nie dacie jej spokoju, powinniscie sie wszyscy wstydzic i przeprosic zato co robicie jej i jej rodzinie. czytalam jej wszystkie artykulyna forach. jak mozecie tak robic... Znam ja od dziecka gdy mieszkala w bielsku. zubrzyco zubrzyco przeproscie ja.

Gość gość
Oj mery mery ty świrku

Gość gość
Bez kometarza