Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młodzi ludzie słuchają bezwartościowej muzyki

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę generalizować. Większość to jakieś umca-umca, hip hop i tandetne pseudo gwiazdeczki, które nie umieją śpiewać, ale za to promują się golizną.

Gość gość
Kto słucha ten słucha :D. Ja słucham tylko radio złote przeboje :)

Gość gość
Bo z przykrością należy stwierdzić, że co najmniej połowa młodych ludzi w miejscu zwojów mózgowych ma dokładnie gładką płaszczyznę, od której to umpa-umpa świetnie się odbija. Na coś wartościowszego nie ma tam miejsca

Gość gość
Metalówo, zależy co. Jest mnóstwo zespołów, które mają wspaniałe teksty z przekazem. Niestety są też takie, gdzie w kółko ,, ave satan, ave satan" itp.

Gość gość
jeżeli jest to tandetne ave satan to się zgadzam ale często są to teksty odnoszące się ogólnie do okultyzmu a muzyka jest bardzo dobra, nie musisz przeto tych tekstów "popierac" możesz za to doceniac kunszt muzyczny oczywiście dla wielu ludzi metal to hałas tak jak jazz to chaos, kwestia osłuchania się i otwartych uszu:D

Gość czternastolatka
Troche sie z tym nie zgadzam, no np ja słucham rapu, reggae i troche popu. Najbardziej z rapu to Grubsona i jeszcze kilkunastu innych, z regae to Bednarka Meshaje i też innych, a z popu to Miley, Dawida Kwiatkowskiego i innych. Nie chce mi sie wszystkich pisać, ale troche popieram, bo są takie "piosenki", że kompletnie nie mają sensu, ale każdy słucha tego co lubi.

Gość gość
nie można wrzucac do jednego wora, tak na przykład nie powinno się mówic że hip hop w ogólności to dno, bo jest parę kapel które miało i ciekawe, sensowne teksty jak i oprawę dźwiękową i nie mówię tutaj o komercyjnym Tede i "jest imprezka" :-O

Też nie lubię słuchać muzyki, jaką autorka nazywa bezwartościową, ale nie przeszkadza mi że inni słuchają :) Wszak dla każdego wartościowa jest inna muzyka - ta, która się podoba

Gość gość
Ale jak mowa o Tede to posluchajcie go jak nagrywał w ok 93 roku z Trzyha i Warszafskim deszczem. Teksty miał bardzo dające do myślenia.

Gość gość
Od przygłupów zarzucających łbami przy tej muzie od szatana wolę już disco polo :)

Gość gość
to widocznie Tede potem poszedł na komercje i teledyski z doopami ps. ja nie zarzucam łbem, nie ubieram się jak metal, mam krótkie włosy i od lat słucham niektórych kapel metalowych , proszę nie popadac w skrajności

Gość gość
Słuchajcie sobie czego chcecie byle tylko wasze słuchanie nie zagłuszało moich myśli .

Gość gość
w muzyce ważna jest też szczerośc więc nie wazne jaki to gatunek czy metal czy pop czy hip hop ważne by nie było to tanie i wyświechtane - np dobry POP wg mnie to Madonna czy M.Jackson w odróżnieniu od gwiazdeczek jednego sezonu:D

a ja sie ubieram jak metalówa, i zarzucamłbem na koncertach :classic_cool: Macie coś do mnie? :classic_cool: i lubie metalową stylówę, długowłsocyh faceów itd. :)

Ja słucham wszystkiego co mi w ucho wpadnie.Biorę pod uwagę tekst, muzykę, bit, przejścia.Każde z w/w może w pojedynkę występować w piosence, np słowa, albo melodia, jeśli coś wpadnie mi ucho, to słucham.Dlatego też słucham wszystkiego prócz discopolo (jakoś ta muzyka dla mnie duszy nie ma)Kocham muzykę, często ciarki mnie przechodzą, aż tak jestem na nią wyczulona, czasem płaczę, czasem odpływam w inny wymiar,czasem ogarnia mnie nostalgia.. Piękne uczucia ;)

Gość gość
"metalówaa1994 a ja sie ubieram jak metalówa, i zarzucamłbem na koncertach cool.gif Macie coś do mnie? cool.gif i lubie metalową stylówę, długowłsocyh faceów itd. usmiech.gif " XXX Jak miałem tyle lat co ty obecnie to też lubiłem posłuchać AC/DC i TSA ale łbem nie zarzucałem nigdy :D

Gość wiedzma0700
do "metalówa" jak osoba 20 letnia (sądząc po roku w nicku) może dawać tak idiotyczne komentarze. Miałam nadzieję, że metalu słuchają ludzie z minimum inteligencji.

Gość MR7
nie zgadzam się ze jest bezwartościowa! Ja słucham vocal trance to jest poezja dla moich uszu

A co napisąłam idiotycznego? :) że każdy słucha muzyki jakiej chce? że lubie metalową stylówę? a AC/Dc i TSA to stare dziadki, ja tam wole Slayera albo Impaled Nazarene :classic_cool:

Gość gość
Bo i ja jestem dziadek metalówo :)

Gość gość
Slayer jest tylko troszkę młodszy od TSA:D doucz się metalówa Tom Araya ma 50 lat