Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwa ciąża

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj kochaliśmy się z dziewczyną, i kiedy dochodziłem wyjąłem penisa. Zobaczyłem później a gumka była pęknięta i wyciekała z niej kropelkami s****a. Wydaje mi się że kilka kropelek poleciało... Jednak wydaje mi się że miała dni NIE płodne. bo po: 1. Okres jej się skończył 2 dni temu, jednak wczoraj znów dostała z rana trochę krwi. Więc chyba skończył się wczoraj. 2. Śluzu prawie w ogóle nie było, z początku troszeczkę, jednak w czasie stosunku niemalże sucho. Czy jest duże ryzyko, że zaszła w ciąże?

Gość gość
małe szanse. Właściwie to równe 0

Gość autorrr
ale niektórzy twierdzą że zaszli w ciąże w dni płodne, więc jak to możliwe?

Gość gość
Moczyłeś penisa w p**dce to ciąża też .Nigdy na 100% nie ma pewności.

Gość czwóra
chyba chodziło o dni nie płodne. W dni nie płodne nie można zajść bo jak sama nazwa wskazuje są "nie płodne". Po prostu niektórzy nie umieją ich określać, a potrafią co najwyżej wyliczyć z kalendarzyka. A jakby to było takie proste to cała antykoncepcja poszłaby do lamusa. To że dziewczyna dostała krwawienie 2 dni po okresie to nie znaczy że jej się okres przeciągnął. Krwawienie może być tylko plamieniem które się zdarzają po okresie albo przed okresem. może się pojawiać w trakcie dni płodnych (zdarza się u młodych dziewcząt u starszych też sama jestem przykładem). Poza tym to nie ma znaczenia bo okres nie chroni przed ciążą. Jak miesiączki są długie albo cykle krótkie to końcowe dni mogą być jak najbardziej płodne. Nie wiadomo jak jest u twojej dziewczyny. Ryzyko jest ale nikt ci nie powie czy jest w ciąży czy nie.

Gość gość
Mój drogi, tylko że owulacja może się przesunąć. dni płodne można mieć nawet pod koniec okresu. A wydaje mi się że śluz nie powinien być jedynym wyznacznikiem dni płodnych. Lepiej jest sobie je czymś potwierdzać, np testerem na ślinę

Gość gość
Testerem na ślinę? Jak on działa? pierwszy raz słyszę o czymś takim

Gość gość
Najlepiej zamów slub