Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniony_sexu_jak_cholera

4 lata bez sexu już dłużej nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość
Jest chemia jest calonocna impreza

oczywiście, ze sie brzydze wole laskę co miała 3 lata przerwy w sexie i jest mocno napalona niż taką co miała dzień wcześniej paru innych co w tym dziwnego ? gdybym chciał isc do prostytutki to bym poszedł bo są tanie jak barszcz to nie żaden luksus każdego na nią stać i teraz dzień wcześnie była z jakims staruchem 60 letnim na samą myśl żygać mi sie chce :P

Gość goscioweczka123456
autorze lacze sie z toba w "bolu" :D ja z tym facetem myslalam ze bedzie rano drugi raz a tu nic hahahaha... Ja bym chciala sie spotykac na seks z tym jednym ( i moze nie tylko na seks ) ale on nie chce bo wie ze ja sie zaangazuje a on nie chce ze mna byc.. A kolejnego nie chce na "przygodny" seks bo chyba bym sie czula jak d****** co przez swoje duze potrzeby daje byle komu. Dlatego musze sie ogarnac***przestac myslec o tym facecie i seksie i znalesc kogos stalego. Moze za duzo w tobie kompleksow i stad przekonanie ze nie masz bajery itd :P zycie jest krotkie powinienes korzystac.

Gość prawilny prawik
ja lubie takie wielu ja miało, one lubia prawiczkow

Gość gość
jeśli dziewczyna miała 3 lata przerwy, to znaczy że nie sypia z kimś przypadkowym, więc nie masz szans na wybzykanie takiej. Poza tym jak ktoś wytrzymał 3 lata bez seksu, to jemu już jest łatwiej, bo nauczył się nad tym panować.

gosciuweczka ale przynajmniej miałaś ostatnio ten sex :P, a z facetami to nie wiesz jak jest do końca będzie cie bajerował 3 miesiące przespi się z tobą i cie zostawi, a ile razy było tak, że na 1 randce był sex i potem ślub itp. Więc nie ma reguły, ale trzeba sie szansować i rozumiem ciebie choć ty jesteś w zasadzie zaspokojona :)

Gość goscioweczka123456
ja mialam 3 lata przerwy i tak Gosciu nie sypiam z przypadkowymi facetami. To nie w moim stylu. Nawet nie wiecie jakie mialam wyrzuty ze po pijaku przespalam sie z tym facetem. Od razu mysli jak ja tak moglam, jakies glupie mysli o zaangazowaniu tymbardziej ze facet podoba mi sie i pod wzgledem fizycznym i psychicznym. Niestety nic na to nie poradze ze on mnie nie chce i nic z tego nie bedzie. Wiec musze o seksie zapomniec byc moze znow na 3 lata hahahahahaha :|

Gość goscioweczka123456
autorze po alkoholu latwiej zbajerowac :D

hmm, ale ja mam być pijany czy kobieta ? :P no i ja nie jestem przystojniakiem więc mi nie tak łatwo będzie kiedyś byłem to wiem :P

Gość goscioweczka123456
nie mozesz byc pijany :P jeden drink na rozluznienie :P zresztom nie wiem chyba nie jestem najlepszym doradcom :D