Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego większość hejterów ma skrajne poglądy

Polecane posty

Gość gość

albo skrajnie prawicowe albo skrajnie lewicowe? czy nienawiść do innych łączy się ze skrajnościami w poglądach?

Raczej trudno, by nienawidzić pośrednio ;) nienawiść to skrajne uczucie, więc łączy się ze skrajnościami w poglądach :P

Gość gość
a na co komu nienawisc?

Gość gość
O racja, o tym nie pomyślałem. Ciekawi mnie też ich relatywizm moralny. Przykładów na niego są setki choćby domaganie się wolności słowa i niecenzurowania wypowiedzi z jednoczesnym stosowaniem ostrej cenzury vide komentarze na niezależna.pl

Gość czternastolatka
Napisze wam coś na temat hejterów w sieci. Tak napisałam na portalu społecznościowym ask.fm. Usunełam konto z tego portalu bo tam są sami debile którzy chcą zostać fejmami. A więć to jest z mojego byłego konta. "Myśle, że hejter to osoba nie dowartościowana i po przez hejtowanie drugiej osoby chce sie dowartościować, albo osoba która nie wie co ma ze sobą zrobić, ponieważ sie nudzi. Najczęściej hejter hejtuje anonimowo, bo nie ma odwagi powiedzieć tego prosto w twarz, albo napisać na priv. Jest dużo osób które śmieją sie z takich hejtów, ale są tacy którzy mają słabą psychike, nie wytrzymują i popełniają nawet samobójstwo. Kiedyś obserwowałam aska takiej dziewczyny ona była chora na anoreksje, każdy sie starał jej pomóc, aż zaczęła dostawać hejty typu "jesteś gruba", takie osoby biorą takie coś do serca. Nie wiem dlaczego, ale zrobiła to. Chociaż nigdy nie odpowiedziała na moje pytanie, wspierałam ją. Po tym nieogarniałam nic. A więc hejter albo chce żeby tą osobe co hejtuje poczuła sie gorzej albo tak jak pisałam, żeby sie dowartościować. *** Tu jest przykład co sie może stać przez hejterów... http://m.metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,129013,14399529,14_latka_zabila_sie_przez_komentarze_na_portalu.html#_=_