Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UPOKORZENIE to nie prowo opierdziałam mu nogę i mnie rzucił nie wiem czy kochał

Polecane posty

Gość gość

zdarzyło mi się to, koszmar jakiś, nie jadłam nic ciężkostrawnego przed snem, spaliśmy jak zawsze wtuleni w siebie i hyc... przez sen się ... wiadomo co.. to nie było dźwiękowe ale na pewno poczuł to ciepło ten ulatniający się gaz, bo spał tak zupełnie nogą przy moim pupie i spaliśmy tylko w cienkiej bieliźnie ;( on mnie rzucil i nie podal powodu ale ja wiem,że to to, nawet nnie dopytuje o powod co za upokorzenie

Gość gość
niestety nie jaja, autentyczna historia :(

Gość Ogórkowy kapelusznik
Czy macie po 5 lat i jesteście rodzeństwem?

Gość gość
czym sie przejmujesz to jakis dzieciak skoro cie zucil

Gość gość
a ty bys nie rzucil dziewczyny po czyms takim? bylismy dopiero 4 miesiace razem :( nie dziwie mu sie :(

Gość gość
normalny facet by nie zucil a gowniaz to tak jest duza roznica miedzy facetem a dzieciakiem

Gość gość
skoro to bylo przez sen to skad mozesz wiedziec ze to mialo miejsce?? 😴

Gość gość
czy to byl bak zabojca?Moze chlop stracil przytomnosc,a teraz ma amnezje i Cie nie jarzy?

Gość gość
hahahah, to się uśmiałam. Raz za czas znajdzie się tu temat, który poprawi mi humor. 'NIE WIEM CZY KOCHAŁ"

Gość gość
10/10

Gość gość
ja raz puscilam dźwiękowego i aż się obudziłam,więc uwierzcie mi ,że można przez sen, autorko nie martw się, jak kocha to się opamięta, przecież każdy pierdzi co on sobie myśli

Gość gość
Kochał cię na zabój, do grobowej deski, no i pewnej nocy poczuł na swojej nodze ciepło twojego pierdu. I go odrzuciło. Nie dziw się, wszyscy tak mają. Wśród moich znajomych taka historia nie miała miejsca. My jesteśmy po ślubie 20 lat i jak to dobrze, że nikt nikomu nigdy nie pierdł na nogę, bo już nie bylibyśmy małżeństwem. I co wtedy, jak skreślić te wszystkie lata, jak żyć osobno? No ale razem po czymś takim wiadomo, że nie. Ciężko.

Gość gość
Dlatego rodzice Muminka śpią osobno :( Bajki jednak uczą :(

Gość gość
fuuuu, dobrze ze cie rzucil, bo chcialby miec taka oblesna swinie jako partnerke :o

Gość gość
2014-01-20 22:49:46 [zgłoś do usunięcia] gość Kochał cię na zabój, do grobowej deski, no i pewnej nocy poczuł na swojej nodze ciepło twojego pierdu. I go odrzuciło. Nie dziw się, wszyscy tak mają. Wśród moich znajomych taka historia nie miała miejsca. My jesteśmy po ślubie 20 lat i jak to dobrze, że nikt nikomu nigdy nie pierdł na nogę, bo już nie bylibyśmy małżeństwem. I co wtedy, jak skreślić te wszystkie lata, jak żyć osobno? No ale razem po czymś takim wiadomo, że nie. Ciężko. hehe mistrzowska odpowiedź :D A temat przedni, faktycznie poprawił mi humor