Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duży25

Przyklejona dlon do penisa POMOCY

Polecane posty

Gość Duży25

Witam tylko prosze bez smiechu :( Pisze lewa reka wiec z gory przepraszam za ortografie. Dzisiaj przyszli do mojego mieszkania moi koledzy na kilka piwek i zaczelismy się wyglupiac. Moj kolega wpadl na pomysl zeby sprawdzic kto z nas jest silniejszy i zaczelismy robic pompki. Ten kto zrobil najmniej mial posmarowac penisa mascia rozgrzewająca i wcierac. Niestety na mnie padlo :( Nalali mi na dlon niby masc. Zaczalem sie zastanawiac dlaczego mnie nie grzeje w penisa wiec wcieralem (zgodnie z zakladem). Pozniej okazalo się ze dali mi klej. Gdy chcialem oderwac reke ech... przykleila sie :(. Okazalo sie ze to było ustawione i zaczeli sie ze mnie smiac i wyszli (dobrze że nie robili zdjec). Ale jestem glupi teraz mam problem. Probowalem nozem jakoś powoli odrywać. Myślałem ze sukcesywnie będzie sie odklejac. Niestety tylko podraznilem to miejsce. Mieszkam sam i nie mam lakieru do paznokci ani rozpuszczalnika. Nie mam zamiaru wyjsc do sklepu a rodzina mieszka w innym miescie, do kolegi nie zadzwonie bo wstyd. Zadzwonic po pogotowie? ech... wolalbym nie gdyz jak to wyglada wyszedl bym na skonczonego idiote. Znacie jakies domowe sposoby zeby sie odkleic? Pomocy pomóżcie mi:(

Gość gość
Haha a jaki to klej?

Gość gość
w zamrazlce klej zamarza i sie kruszy wlloz go tam insert your bucker into the icebox

Gość gość
Dzwon na pogotowie troche siara ale co zrobisz xd

Gość gość
pod wode i mocz a moze odejdzie. btw. niezlych masz kumpli:D

oliwka do ciała, ale dlugo to trwa albo lod - szybciej ale niezbyt miło

Gość Duży25
Niestety nie wiem jaki to był klej gdyz mi nalal na dlon i schowal do kieszeni glupi jestem ze im zaufalem :( Jak ja mam wlozyc reke z penisem do zamrazalki. Nie posiadam oliwki do ciala bo nigdy takiego czegos nie stosowalem :( Moczenie nic nie dało bo juz probowalem :( ajjj..... ale sie narobilo :(

Gość ddsgdsgsdgdgsg
posmarować rozpuszczalnikiem.... tak się właśnie robi kleje, żeby łatwo rozpuścić. albo benzyną. albo spirytusem salicylowym chociaż....

Gość gość
Obejrzyj Americam Pie, chyba 1 część. Był tak dokładnie taki sam motyw.

Gość gość
Ile ja bym dal teraz za zmywacz do paznokci :( Jak nic nie wymysle to za godzine ide do taksówki i na pogotowie. Ale się narobiło :(

Gość gość
I jak, i jak?

Gość Duży25
Poszedłem i mi odkleili dłoń od penisa na pogotowiu. Niestety nie obeszło się bez wstydu. Zaczeli się ze mnie śmiać. Czułem się taki mały. Chciałem to mieć szybko za sobą. Już nigdy więcej z kolegami nie pije. C*******E E E E !!!

Gość gość
Pewnie jestes lamusem i dlatego tobie robia takie kawały :)

Gość ciekaw jestem
jak to musiało wyglądać :)