Odleżyna tak 8 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Do hipermarket. Byłem wydałem 105 bo budżetu 210. Także mi nie umniejszaj gdybym nie dostał to bym sobie kupił. Wszedłem na giełdzie tylko dlatego że zostałem zabezpieczenia darowiznom mieszkania m3. Normalnie bym nie wszedł i nie stracił oszczędności życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 436 Napisano 3 godziny temu giełda i giełda a kasę i tak straciłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: giełda i giełda a kasę i tak straciłeś. Ale na mieszkanie miałem więc da się dorobić mieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, Bodnarajca napisał: Najpierw musiał gdzieś wyjść z domu. Ja proponuję wyjście na jakieś 2-tygodniowe wydarzenie. W ten sposób można polubić kogoś, na kogo by się nie zwróciło uwagi, zobaczywszy tylko raz tę osobę. Edytowano 2 godziny temu przez Daniel86 Dodano przecinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 318 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Odleżyna tak napisał: Miałem w pewnym momencie na 1-2szt zależy gdzie i jakie bo 270tysięcy oszczędności... Szkoda że wtedy nie kupiłeś mieszkań czy ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odleżyna tak 8 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Onaaaa napisał: Szkoda że wtedy nie kupiłeś mieszkań czy ziemi. Szkoda że wyszedłem z nVidii było by 1,5mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 14 Napisano 58 minut temu A co nie jest przereklamowane? Jak dla mnie wszystko. Prawdziwa madrosc polega zeby się nie dać złapać na reklamy i żyć po swojemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 169 Napisano 56 minut temu Jak mi się nudzi dorosłość to idę do sklepu i kupuję kilka paczek mamby i żelków i chowam się pod kocykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach