Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wstydzicie się swojego ciała i nagości

Polecane posty

Gość gość

Czy krzyczelibyscie gdyby ktoś wam na ulicy sciagnąc spodnie albo spodnice ? Bo ja nie

Gość gość
Ja tylko zdejme peruke na ulicy :-D

Gość gość
Ja uprawiałam seks w miejscu publicznym, przyłapali nas :D my mielismy radoche i fun :D ci co nas przylapali byli raczej zawstydzeni :D

fiku - twój post mi przypomniał jedną sytuację, że aż się zaczerwieniłam na samo wspomnienie :D

Gość gość
Ja tylko mojemu pokazuje

Gość gość
ja wstydzę się nagości. Chociaż wszyscy moi znajomi są zdziwieni, bo mam świetną figurę to ja i tak się wstydzę. Jak leginsy zakładam to kilkukrotnie sprawdzam, czy na pewno nic mi nie widać- w sensie czy tunika zasłania tyłek :P Mini nie noszę bo boję się, że coś będzie widać. Ale takie spódniczki do połowy ud założę. Na plaży też idę niepewnie, bo ludzie się na mnie gapią....udaję, że ich nie widzę ale nie da się. Zresztą mój chłopak widzi jak inni faceci się na mnie gapią. A mnie to krępuje. Więc gdyby cokolwiek chciał mi ściągnąć wpadłabym w panikę i broniła się jak lwica :)

no nie ma jak sukienka na głowie...w centrum miasta...przed dużą grupą ludzi... i te gwizdy. Eh...aż czuję jak mnie poliki pieką.

Gość gość
no cos takiego :-D

Gość gość
Zauwazyliscie, ze wiekszosc facetow w ogole sie nie wstydzi ? Potrafią wyjąc fiuta i sikac na widoku innych np za przystankiem czy przy szosie, stanie taki wywali armate i leje, samochody jadą i ludzie sie gapią :D duzy czy maly ? :D

fiku - a ja Ci mówiłam, ze sukienki rzadko noszę, więc byłam nieprzygotowana :D gość - nie wszyscy. Na szczęście....

Gość gość
A one to co udaja, ze zbieraj grzyby przy drodze albo plewia trawnik ( i sikaja w najlepsze) :-)

Gość gość
Dokładnie ;) baby tez nie lepsze, udaje ze coś zgubiła i szuka a z drugiej strony kupa wylatuje :O:D