Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest synem alkoholików

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój chłopak na rodziców pijakow poniżają go biją a co najgorsze kradną pieniądze mu pomóżcie mi coś wymyślić

Gość gość
Mieszkał u mnie ale jego debilni rodzice zaczęli znecac się nad dziadkiem i musiał wrócić tam

Gość gość
chyba żartujesz nie jest idiotą, żeby na własnych rodziców, ktorzy go wychowali donosic... musi być inny sposób

Gość gość
Wysiudajcie pijakow z domu niech idą pod most ich życie i tak się stoczy, jesteście młodzi i w was nadzieja

Gość gość
Ja z chłopakiem możemy zamieszkać umnie ale dziadka było by trzeba zabrać a na to już nas nie stać

Gość gość
i trzeba donieść na policję, jak można patrzeć jak patologia pastwi się nad dziadkiem, co wy sumienia nie macie, jak ich postraszą to może coś do nich dotrze.

Gość gość
a dziadek ma chyba jakąś emeryturę może by się dołożył. zabierzcie go z tej meliny, niech jeszcze pożyje.

Gość gość
Policja już z 100 razy była u nic i co nic nie zrobili wzięli na izbę wytrzeźwień ich a kolejne dni znów to samo butelki po całym domu się walaja. Dziadek tak ma jakąś emeryturę ale jak chłopak mówi że na leki mu wystarcza jak mu pijaki nie ukradna

Gość gość
Znajomi się śmieją że mój chłopak ostatnio prowadził ojca nawalonego do domu zasraniec leżał pod przystankiem upity mamy już dość tego ciągle oni niszczą nas związek

Gość gość
a ja zamieszkałabym z chłopakiem i dziadkiem,skoro dziadek ma emeryturę i chociaż na leki wystarcza to jaki problem,tam gdzie dwoje ma co jeść to i trzeci się naje,przynajmniej miałby spokój na starość.

Gość gość
Ale to nie jest takie łatwe. I znów weekendowy wieczór sama spędze mam już dość tych ludzi

Gość gość
Hm zależy czy jesteś taki mocny w łóżku co na języku