Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz petting ciąża pomocy

Polecane posty

Gość gość

Na początek po pierwszej miesiączce(17.12)w dni płodne (28.12) uprawiałam petting z wytryskiem w okolicach pochwy, bez penetracji. 11.01(2 dni przed okresem)-mój pierwszy raz(prezerwatywa, z wprowadzeniem trochę po wytrysku, bardzo silny ból i krwawienie podczas stosunku. W dniu planowanego okresu i następnego po nim dnia krwawienie przy porannym moczu, wydalaniu, brązowe plamy na wkładce, ból jajników. Miła 5 dzień od planowanego okresu a miesiączki brak, chociaż przez ostatnie dwa dni czułam tak jakbym miała ją dostać. Czy zachowanie organizmu jest normalne? Czy to objawy jakiejś choroby lub ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
nie jest normalne. do ginekologa idź.

Gość gość
Trzymaj się jednego tematu a nie twórz nowych. Nie powiemy ci czy to ciaża (ja mam 2 za sobą a nic takiego nie miałam na początku żadnej z nich) ani czy to choroba, bo nie jesteśmy lekarzami. Musisz iść do ginekologa bo jedno jest pewne -bez niego się nie obejdzie.

Koniecznie do gina - możliwe że masz prolemy ze zdrowiem. Im szybciej lekarz Cię zobaczy tym lepiej dla Twojego zdrowia.