Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie mi rozwiazac tajemnicza zagadke

Polecane posty

Gość gość

mam faceta, ktory zajmuje sie czyms poza swoja normalna praca, co powoduje ze czasami zupelnie znika. wyjezdza, zostawia wiekszosc rzeczy, telefon. praktycznie wszystko i jedzie na lotnisko i potem nie ma z nim zupelnie kontaktu przez tydzien albo miesiac. roznie. jest to objete tajemnica. nie chce i twierdzi ze nie moze mi powiedziec. ma ktos pomysly o co tu moze chodzic?

Gość gość
zona albo kobieta do niego przylatuje

Gość jajajaaajajaj
moze to jest agent Tomek?

Gość gość
dodam jeszcze ze wiaze sie to z wyjazdami po europie a czesto i poza.

Gość gość
jest płatnym zabójcą i jedzie na mokrą robotę

Gość gość
nie przylatuje nikt do niego, bo z nim mieszkam. to on wyjezdza. no i watpie ze tu chodzi o kobiete. w przeciagu 3 ostatnich lat zniknal raz na 2 miesiace, potem raz na miesiac i ostatnio na tydzien. mowi tez ze bedzie to trwalo jeszcze tylko przez rok.

Gość gość
czy pracuje w policji, bo to ma znaczenie gdzie pracuje, praca praca ale ja bym nie chciala byc z facetem ktory ma takie tajemnice bo to bardzo dziwne

Gość gość
jak możesz być z facetem, który co jakiś czas znika na tydzień albo i miesiac, nie ma z nim kontaktu, i w dodatku nie chce c***owiedziec czym sie zajmuje w tym czasie? ja bym nie mogla byc z kimś takim, nie wiadomo co robi, może ma drugą kobietę, moze jest alfonsem i handluje kobietami, a moze platnym zabójca :O skoro to taka tajemnica to raczej nie jest to nic legalnego. Nie ufałabym mu na twoim miejscu

Gość gość
Myślę, że się prostytuuje w jakimś bogatym kraju

Gość gość
moze pisze powiesc kryminalna i musi wczuc sie w role seryjnego mordercy i wyjezdza by kogos zabic

Gość gość
nie pracuje na co dzien w policji. w zwyklej firmie. nie chce poddawac pod ocene tego po co i dlaczego z nim jestem. powiedzmy, ze zostalam o wszystkim poinformowana na poczatku i przystalam na taki uklad, wiec nie moge miec pretensji ze zachowal sie nie fair. ale mnie to strasznie nurtuje co to moze byc. zarzeka sie ze to nic nielegalnego, ale kto to wie.. chociaz na tyle co go znam to wiem ze ma negatywny stosunek do wszelkich rzeczy niezgodnych z prawem. utrzymuje, ze jest to w 100% legalne i na pewno nie chodzi o inna kobiete, a reszty poki co nie moze zdradzic.

Gość gość
jeszcze jakies pomysly?

Gość gość
bajerujesz nas i zmyslasz, ktora kobieta by sie godzila na takie cos, facet wyjezdza na 2 miechy i nic nie mowi a ty sie na to godzisz, prowo i to marne

Gość gość
to nie jest prowo

Gość gość
to czy sie na to godze czy nie jest nieistotne. nie o to chyba pytalam w temacie.

Gość gość
ty nie wiesz choc z nim mieszkasz a nas sie pytasz, my mamy wiedziec czy TY, zalosna jestes

Gość gość
No jak można zyć z facetem pod jednym dachem i na cos takiego sobie pozwolić? przecież zwyczajnie bym się o niego martwiła... jakaś masakra

Gość gość
tak. wyobraz sobie rozne rzeczy mi przychodza do glowy i chcialam to skonfrontować z opiniami innych na ten temat. to takie dziwne? ty rozumiem nigdy nikogo sie o nic nie pytasz ani nie radzisz, bo przeciez w zakresie wlasnego zycia wiesz sama wszystko najlepiej? szczerze watpie, wiec to twoja hipokryzja jest zalosna.

Gość gość
no ok rozumiem, ze jestescie w szoku, ale to jest naprawde nieistotne. w zakresie takim czy sie na to godze i chce z nim byc sobie doskonale radze. moze wlasnie planuje to zakonczyc, ale i tak mnie bedzie ta tajemnica zastanawiac chyba do konca zycia. rzeczy mi rozne przychodza do glowy. nie za bardzo tez chce cokolwiek sugerowac, bo chce poznac wasze opinie. o co tu moze chodzic?

Gość gość
babo, pytam sie duzo razy by mi ktos cos doradzil, ale nie wyobrazam sobie mieszkac z facetem ktory znika na 2 miesiace i nie chce powiedziec co robi, a ty sie pytasz czy my mamy pomysly co on robi, jedynie policjant bylby usprawiedliwiony, wiesz co on sobie w duchu chyba z ciebie kpi ze spotkal taka naiwna idiotke, moze napisz cos jeszcze wiecej

Gość gość
tak wlasnie. pytam sie o wasze pomysly. to jak i czy sobie radze jest tutaj nieistotne. nie o tym jest temat. a moze tak jedynie temat sformuowałam temat i tak naprawde to nie jest moj facet, a np facet mojej siostry czy kolezanki? to jest tutaj nieistotne. chodzi o pomysly co on takiego moze robic.. i uwierz mi jest masa rzeczy ktore moglyby usprawiedliwiac koniecznosc dochowania tajemnicy, ale nie chce nic sugerowac. moze byc tak, ze sie zobowiazal do zachowania bezwzglednej tajemnicy, a moze byc tez tak, ze po prostu jakbym sie dowiedziala prawdy to nie chcialabym z nim byc i dlatego nie mowi. roznie. dlatego pytam o opinie.

Gość gość
Objęte tajemnicą :) . Kolejna kretynka :)

Gość gość
jest szpiegiem, agentem itp.

Gość gość
WIEM -pracuje w kontr wywiadzie dla amerykanskich sluzb specjalnych i lubi czytac kryminaly, przyjechal do polski ale musi pracowac w usa, i dlatego wylatuje tam, nasz kraj sledzi i obserwuje, w stanach ma 2 dzieci i zone i splaca kredyt, handlowal bronia i sledzi go mafia dlatego ostatnio byl tylko miesiac, musi przeciez tez w wakacje spedzic czas z dziecmi dlatyego teraz planuje wyjazd na 4 miesiace bo zona spodziewa siie blizniakow, w samolocie sie nudzi i gdy czyta kryminaly postanowil napisac powiesc grozy, powiesc jest o starszym panu ktory ugania sie za nastolatkami i on to robi w realu, przebiera sie za staruszka i wabi do siebie i przetrzymuje mlode dziewczyny,mamusia jego cos podejrzewa ale chroni synka, zaczal ostatnio wspolpracowac z terorystami, i ostatnio jak byk na jamajce tam sie zakochal i chce sie zwiazac na stale z ta dziewczyna, troche tez ukrywal sie w klasztorze bo zrobil pannie dziecko i jej bracia go scigali, z toba jest tylko dlatego by wszystkich zmylic ,

Gość gość
i co rozwiazalas juz tę zagadkę

Gość gość
Dobre :D na pewno jest jakimś super szpiegiem www.szpiegpc.pl i chce żebyś się martwiła i nigdy Ci nie powie, gdzie jest :D

Gość gość
oglądałam taki film dokumentalny : mianowicie w Niemczech jest taka organizacja starych gejów tzw pasywnych i oni sa wiadomo już w wieku nieatrakcyjnym i jako c***y nie mogą wyrywać facetów, którzy lecą na młode ciałka zgrabnych mlodzieniaszków i słuchajcie dalej......ja też byłam w szoku jak się o tym dowiedziałam ........heh....... oni fundują przyjazd różnych facetów z europy , większość z nich nawet nie są gejami i ci faceci muszą ich rżnąć :D pchać w du/pa/la :D i ci Niemcy płaca im za to mnóstwo pieniędzy jeden powiedział, taki cygan z zakrytą twarzą że z tych pieniędzy utrzymuje rodzinę - żonę z 5 dzieci i jeszcze pomaga bliskim a te stare c***y niemieckie nawet zabierają ich w inne zakątki świata więc może twój facet w tym robi a wy doszukujecie się jakis agentów albo wywiadu :D