Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz jest dentysta i 90 procent klientoe

Polecane posty

Gość gość

To kobiety. Hehehe faceci brudasy

Gość Felixtus
a mnie pewna dentystka wygoniła ze swojego gabinetu, ze swojego fotela i powiedziała wprost abym więcej nie wracał , poszedłem dwie ulice dalej a tam mnie wysłuchali , doradzili . podpowiedzieli , zaprosili na fotel , trochę bolało ale przy narkozie był anastezjolog , za moment spałem i chrapałem podobno zdrowo pierdziałem i chirurg był wkurzony , że szambo się wylało ale zrobił swoje i teraz mam uśmiech od ucha do ucha i warto było , koledzy - namawiam warto się pięknie uśmiechać do dziewczyn

Gość gość
Skąd wiesz, że pierdziałeś przy narkozie? Lekarze c**** wszystkim powiedzieli?

Gość gość
Maja tak zgnile zeby ze nawet dentysty sie wstydza

Gość gość
Sorry, to nie była obraza, ale kafe zacenzurowało ''ci'' i ''po wszystkim'', jakby to było jedno słowo :D

Gość gość
Mamy lepsze geny i myjemy zęby. 🖐️

Gość mirrka
Felixtus ty już pewnie ani jednego własnego zęba nie masz ? :D

Gość Felixtus
czy geny nasze są aż tak bardzo wściekłe , że uzębienie leci do wiadra ? podpowiem Wam tak , przez kilka lat pracowałem przy nadajnikach bardzo wysokiej częstotliwości , megaHercy i gigahercy , przy bardzo wysokich częstotliwościach teraz bez powodu zasypiamy nagle , częstotliwośc**pracy naszych telefonów komórkowych to są gigaherce i jeżeli nagle zasypiasz przy tej częstotliwości to wina jest częstotliwości a nie koniecznie pogody i ciśnienia na zewnątrz , gdy komuś nagle 'lecą zęby bez powodu' i każdego dnia czujesz ból to może być od telefonii komórkowej i częstotliwości , poznałem kilku oficerów WP , których już nie ma na tym świecie , pracowali przy radioliniach cztery lata , białaczka i do grobu w wieku 38 lat , tak to wygląda z falami w.cz. a teraz My jesteśmy praktycznie wszyscy w tych falach w.cz. - popatrz kobieto na owłosienie na ręku albo na owłosienie na nogach, popatrz na owłosienie na vaginie , czy nie widzisz tego, gdy telefon komórkowy 'dzwoni' to włosy na vaginie stają na baczność ? gdy włosy stają na baczność to jest wysoka częstotliwość , do przemyślenia zostawiam, nara Cześć

Gość gość
Nic mi nie staje

Gość Felixtus
to wiadomo, kobiecie bez żadnego owłosienia NIC nie staje

Gość gość
a mój mąż nosi zarost taki do pół cm,ma po wypadku brzydkie blizny tak je chowa,a dentystka do niego"proszę wyjść i wrócić jak się pan ogoli" dentysta facet nie robił problemu,ale widzę już u swojego chłopa niechęć jak go rejestruje do dentysty...jak widać czasem sami dentyści odstraszają głupimi tekstami.

Gość mirrka
mi też nic nie staje :D

Gość gość
Ty poważnie z tymi falami z telefonii a ja zawsze śpię z komórką w pobliżu, włączoną

Gość Felixtus
mnie również pani stomatolog wygoniła z fotela i powiedziała abym nie wracał ale trafiłem na fachowców i teraz mam uśmiech numer PIĘĆ , nie wolno się zrażać i należy poszukać fachowców od uśmiechu numer PIĘĆ

Gość gość
Tak to jest jak sie idzie do paniusi.

Gość mirrka
Masz implanty ?

Gość mirrka
czy sztuczną szczękę :D

Gość gość
to twoj maz ma duzo swiezego mieska do bzykania

Gość Felixtus
dla siebie i własnego dobra zrobiłem sobie uśmiech numer pięć a teraz niech się kobiety zastanawiają, czy mam garnitur własny albo nabyty krawat pasujący do koszuli

Gość gość
zboczony trollu każdy temat będziesz zaznaczał jak pies moczem,to ty zboczonym tekstem.