Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY BYCIE NAUCZYCIELEM W SZKOLE PODSTAWOWEJ TO WSTYD JAK MYSLICIE

Polecane posty

Gość gość

bo kolezanka smieje sie ze mnie ,ze ja ucze tylko w podstawowce niemieckiego a ona uczy w liceum i zyczy mi zebym kiedys pracowala w liceum bo to prestiz. czy tez tak uwazacie? ona uczy az dwoch przedmiotow :wu-efu i przygotowania do zycia w rodzinie i poniza mnie, ze ucze w podstawowce.

Gość gość
PRESTIZ TO WYKLADAC NA UNIWERKU A NIE W SZKOLE

Gość gość
oczywiście, że nie, masz za niską samoocenę

Gość gość
NO mam niska bo koleżanka zawsze uważala sie za lepszą..bo uczy w liceum a ja tylko w podstawowce...:( sasiadka tez mi dogaduje często,że co to za praca jak ja nie ucze w liceum i ,że to kpina.... strach myslec co sądzą o przedszkolnych nauczycielkach...

Gość gość
na pewno nie wstyd. Chciałabym, żeby w podstawówkach też byli nauczyciele którzy dobrze uczą języków ja niestety takich nie miałam. Wychowanie do życia w rodzinie w liceum to rzeczywiście prestiż

Gość gość
i jeszcze wuef czyli dwa przedmioty :)to jednak prestiz :):) hehehehe autorko zacznij w siebie wierzyc. bo naprawde mi cie żal..

Gość gość
zmień koleżankę :) to kretynka i poniża zawód nauczyciela

Gość gość
tia prestiz w liceum:D powiedz jej ze 0/10 niech wymysli cos lepszego:D

Gość gość
fakt, zmien kolezanke szuka dowartosciowania, bezsensownie umniejsa czyjas prace powiedz jej, że tak samo pracujesz jak ona i ze kazda praca ma swoje plusy i minusy, spytaj się jej czy czuje sie lepsza czy co? powiedz jej że jest smieszna. poza tym nauczyciele maja najwiecej przywilejów ze wszytskich grup zawodowych, więc obie macie dobrze, a kazda praca z ludzmi, dziecmi jest odpowiedzialna i ma swoj specyficzny charakter

Gość gość
ktos te dziec**przeciez musi uczyc, praca jak praca, zadna nie hanbi

Gość gość
ale twa kumpelka uwaza ze wuef jest bardziej wymagajacy przeciez w liceum niz w podstawowej hehhee

Gość gość
najważniejsze, żebyście lubiły uczniów i miały dla nich ❤️ a resztę olej i pracuj nad wiarą w siebie

Gość gość
hehehe

Gość gość
A TO BEKA

Gość gość
Wstyd to kraść. I być tak ograniczoną idiotką jak Twoja koleżanka.

Gość gość
ja uczę w podstawówce ang. i dodatkowo w szkole jezykowej, ale akurat o tym w szkole mojej nie wiedza bo juz zazdroszcza ze ktoś dorabia. A twoja kolezanka jest debilka, bo akurat językowcy maja najwiecej pracy ze wszystkich nauczycieli, a na tych z podstawówki spoczywa wielka odpowiedzialnosc jak przygotuja dzieci do dalszej nauki, jak im wpoją podstawy. Bo potem idzie do LO i mówi "komfortejbyl" albo "wedżetejbyl":) bo pani nauczyła źle, a nawyki ciężko zmienić.

Gość gość
ps A uczyć wf i WDŻ to faktycznie mega dużo przygotowania w domu!!! hahaha

Gość tyrya
"tia prestiz w liceumsmiech.gif powiedz jej ze 0/10 niech wymysli cos lepszegosmiech.gif" - hahaaha::)

Gość gość
absolutnie nie!!!!!!!!!!!!!!! jest to bardzo szanowany zawód. ale szczerze mowiac jesli sie nad tym zastanawiasz to znaczy ze jestes prymitywna. wiec troche dziwne ze jestes nauczycielka.

Gość gość
szanowany zawod....buhahhaha a gdzie ? bo chyba nie w miescie

Gość gość
Nie chciałabym takiej koleżanki - szczególnie biorąc pod uwagę, że pracuję w przedszkolu :p To już w ogóle najniższa kategoria nauczyciela :p ;)

Gość gość
szczerze mowiac nie chce mi sie nawet rozmawiac i odpisywac do ogos kto nie rozumie dlaczego ten zawod jest szanownany. to nie moj poziom inteligencji, sory.

Gość gość
ty jeestes nauczycielka i mowisz ze zawod szanowany jakos ludzie normalni nie uwazaja tak wiadomo ze sobie slodzisz.. zawod ten nie jest szanowany

Gość gość
Odpiszę po raz ostatni, ponieważ nie mam ochoty tego ciągnąć. Powinnaś się zastanowić czy ciągnąć zaangażowanie w tym zawodzie, jest to przede wszystkim zawód dla ludzi z powołaniem. Gdybym miała dziecko, nauczyciele byliby dla mnie bardzo ważni. Poza tym, bardzo szanowałam moich nauczycieli. Nie nie jestem nauczycielem. Ale fakt, nie jestem też mega nakręcona na sukces w wymiarze finansowym, przez pryzmat którego dziś ocenia się ludzi. Kontynuując, jeśli nie masz do tego serca, i o zgrozo próbujesz jakos, w dość prymitywny sposób znaleźć motywację w szukaniu poparcia ze stroy społecznej - lepiej udaj się do psychologa lub po prostu zmień pracę! Prawdopodobnie w sprzedaży zarobisz więcej i nie będziesz marnować życia ani sobie ani uczniom.

Gość gość
nie nie wstyd, ja prowadze zajecia ze studentami na uniwersytecie medycznym, a przyjaciolka uczy w klasach 1-3 i co kuźwa? ani ona nie jest gorsza, ani ja lepsza... masz autorko chorą umysłowo koleżankę i tyle

Gość e rowna sie mc kwadrat
bycie nauczycielem to wstyd dopiero jak nie dajesz sobie rady z okielznaniem bachorow ich wiek nie ma tu nic do rzeczy 🖐️