Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f21 pijacy okocim mocne

facet 21 lat odpowie na wasze pytania

Polecane posty

otworzyłem właśnie browarka, możecie o coś zapytać :)

Gość gość
to moze ty mi powiesz, czy 26 - letni samotny facet, który chce założyć rodzinę, poleci na pierwszą lepszą, która bedzie się wokół niego krecić? troche mlody jesteś, no ale postaw się w takiej sytuacji jak opisałam za 5 lat, i powiedz co myslisz

Gość gość
21 ? sory ale do bycia facetem jak dla mnie brakuje c**przynajmniej 10 lat :)poki co jestes chlopcem :)

moim zdaniem - nie. wiadomo, że faceci raczej niechętnie odnoszą się do stałych związków/zaręczyn/ślubów, nazwijmy to - określenia się. pierwsza lepsza może być na seks, ale nie na żonę :)

Gość gość
Wolałbyś być w związku z 15 latką czy 55 latką? ;)

Gość gość
" wiadomo, że faceci raczej niechętnie odnoszą się do stałych związków/zaręczyn/ślubów" Chyba w Twoim wieku :D Jak nie poznasz "Tej" do 30-stki zobaczysz jak będziesz d**ą trząsł, że jeszcze żony nie masz :D Tak jak moi 2 kumple teraz :D Gówniaż z Ciebie, skoro jeszcze tak myślisz i tyle w temacie.

2014-01-18 21:40:20 - właśnie zastanawiałem się, czy nie napisać "chłopak", ale nie lubię tego słowa :D 2014-01-18 21:42:11 - wolałbym 15 latke. na mój gust, trochę za młoda, ale z dwojga złego lepsza świeża i młodziutka, niż stara pudernica starsza od mojej mamy.

18.01.14 - moim zdaniem gorączkowe szukanie "drugiej połówki" bo mam już ....... lat, to domena kobiet ;)

Gość gość
Pytanie ;} Poszłam do łóżka z facetem, który jest z Gruzji,spędziłam z nim tydzień, miała to być przygoda i tak to traktowałam. On jednak od początku snuł plany, opowiadał mi o przyszłości z nim. Ja pozostawałam z rezerwową i stopowałam jego zapędy. Po powrocie do Polski od mojego przełożonego w stowarzyszeniu dowiedziałam się, że mój kochanek kontaktował się z nim w sprawie przeniesienia go do oddziału w Polsce, do mnie pisze bardzo często cały czas w tym samych charakterze - że tęskni, że spędzimy razem lato i wg... Przyjeżdża do mnie w lutym ( zgodziłam się, teraz mam wątpliwości) a potem razem z Gruzińskim oddziałem stowarzyszenia bierze udział w rewizycie w kwietniu. Czy mam traktować jego zapewnienia poważnie? Myślałam, że jak pójdę z facetem wcześnie do łóżka to nie ma szans na nic poważnego? Czy to, że ostatnio nie pisze do mnie już codziennie świadczy o tym, że mu przechodzi mimo, że przyjeżdża w lutym? ps. Czy jeśli facet nie pisze do Ciebie np. przez 5 dni to znaczy, że nie jest zauroczony? ( poza tym moim kochankiem Gruzińskim :)

Gość gość
Pytanie ;} Poszłam do łóżka z facetem, który jest z Gruzji,spędziłam z nim tydzień, miała to być przygoda i tak to traktowałam. On jednak od początku snuł plany, opowiadał mi o przyszłości z nim. Ja pozostawałam z rezerwową i stopowałam jego zapędy. Po powrocie do Polski od mojego przełożonego w stowarzyszeniu dowiedziałam się, że mój kochanek kontaktował się z nim w sprawie przeniesienia go do oddziału w Polsce, do mnie pisze bardzo często cały czas w tym samych charakterze - że tęskni, że spędzimy razem lato i wg... Przyjeżdża do mnie w lutym ( zgodziłam się, teraz mam wątpliwości) a potem razem z Gruzińskim oddziałem stowarzyszenia bierze udział w rewizycie w kwietniu. Czy mam traktować jego zapewnienia poważnie? Myślałam, że jak pójdę z facetem wcześnie do łóżka to nie ma szans na nic poważnego? Czy to, że ostatnio nie pisze do mnie już codziennie świadczy o tym, że mu przechodzi mimo, że przyjeżdża w lutym? ps. Czy jeśli facet nie pisze do Ciebie np. przez 5 dni to znaczy, że nie jest zauroczony? ( poza tym moim kochankiem Gruzińskim :)

Gość gość
"moim zdaniem gorączkowe szukanie "drugiej połówki" bo mam już ....... lat, to domena kobiet" No to muszę Ci niestety ten stereotyp zniszczyć :) Normalni mężczyźni nie starzeją się jak gwiazdorzy z Hollywood. Włosy rzedną i siwieją, robią się zmarszczki, skóra wiotczeje, brzuszek sam się pojawia "znikąd" jeśli się nie ćwiczy regularnie. Moi kumple wyglądają fajnie do maks 35, a później nie wiem czemu, ale szybko lecą w dół. Nie wszyscy oczywiście niektórzy mają z******te geny :) Z resztą tak jak niektóre kobiety.

Gość gość
facet 30 lat odpowiada na mejle na moje pytania ale sam nie zadaje mi prawie żadnych pytań,czemu????

haha :D trudno mi określić mentalność gruzinów, ale raczej nie brałbym jego zapewnień na poważnie. może ma jakiś inny cel, a ty jesteś w jego planie 'przy okazji' co do pisania - nie. gdybym miał dziewczynę nie bombardowałbym jej wiadomościami. pisałbym tylko, jeśli byłaby potrzeba/ochota, co wcale nie oznacza, że mi nie zależy.

Gość gość
facet 30 lat pisze mejle odpowiada na moje pytania ale sam się o nic nie pyta,czemu??

może nie jest zainteresowany ;)

Gość gość
masz samochod?

tak. chwile po 18-nastce kupiłem sobie vectrę 1.8 rocznik 1999. jeżdżę nią do dziś :)

Gość gość
Czy to prawda ze faceci najczesciej oceniaja dziewczyny w kategoriach: twarz, biust i tylek ??

ależ oczywiście