Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z gazami u 5 miesiecznego niemowlaczka pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mój synek od poczatku mial problemy z gazami i od poczatku byl na bebilonie, lekarz powiedzial ze jesli kupy nie sa sluzowate to mleko jest ok nie trzeba zmieniac a gaazy przejda.. i rzeczywiscie po 3 miesiacu przez miesiac bylo ok a teraz? Budzi sie kilka razy w nocy przez stękanie i wtedy sobie purka :( dostaje tez obiadki daje mu ziemniaka marchewke i kurczaka na deserki jablka brzoskwinie i banany ( deserki w słoiczkach ) za niedlugo konczy pol roku planuje kupic mleko następne czy kupowac dalej bebilon czy moze zmienic na inne? poradzcie cos prosze :(

Gość gość
zapytaj lekarza,ciezko doradzic,na gazy polecam Esputicon,naprawdę dziala,moj syn mial problem z gazami po antybiotyku,chyba 5kropelek sie dawalo i pomagało...a;e przeczytaj w ulotce bo juz nie pamiętam...

Gość gość
JA mojemu 5 miesięcznemu dziecku cały czas podaję Bobotic forte bo mimo, że kolek i wzdęć nie ma, ale bolesne prukanie do tej pory się zdarza.

Gość gość
Może to któryś owoc tak na bąki działa. Ale najlepiej porozmawiać z pediatrą. Musi doradzić nt mleka i pomóc zlikwidować gazy. Nie daj się zbyć.