Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phepe

dieta oczyszczajaca kasza jaglana START

Polecane posty

Gość phepe

Od jutra zaczynam diete oczyszczajaca z kaszy jadlanej, jako wstep do diety odchudzajacej. Mam zamiar do lata zrzucic 15 kg. Kto ze mna startuje? :)

Gość gość
a mozna kawe czarna wypic? bo juz wypilam

Gość phebe
Hej, Czytam, że raczej nie powinno się pić kawy ale ja rano będę piła jedną czarną, bo inaczej nie wyobrażam sobie dnia. Sporo dziewczyn piło kawę i też dietka działała, więc myślę, iż takie małe odstępstwo nie zaszkodzi. Startujesz ze mną? :)

Gość gość
ale od jutra , bo jadlam juz cos innego niz kasza

Gość gość
diety jednoskładnikowe są o kant d**y po kilku dniach rzygasz tą kaszą i rzucasz się na wszystko inne ja namiętnie z kolei jadłam białka (optymalna), to co jakiś czas rzucałam się jak harpia na czekoladę bardzo polecam dietę rotacyjną dr Ewy Bednarczyk Witoszek, jest temat tutaj na forum nie mieszasz ze sobą białek np. jednego dnia jesz jajka, drugiego mleczne, 3-go ryby itp.

Gość gość
ta dieta to Dieta Dobrych Produktów, jestem na tej diecie, ale to jest dieta, na której nie rzucam się na jedzenie, nie mam kompulsów, bardzo dobrze się czuję, a waga spada

Gość berta 33
hej wam .ja jestem z mezem na tej diecie 13 dzien kawe pilam i pije bo bez niej zyc nie moge (uzaleznienie jedyne) pierwsze 6 dni jedlismy sama kasze i pilismy zielona i czerwona herbate i duzooooooooooo wody wynik ja -3kg moj maz -6kg w 7 dniu dolozylismy do kaszy warzywa duszone albo grilowane i tak do dzis ,wczoraj skusilismy sie na precla na miescie ale dzis dalej dietujemy a od jutra dodajemy jeszcze do kaszy i warzyw mieso chude i tak bedziemy ciagna do konca stycznia aha ja pozbylam sie jeszcze -1 kg , maz -2kg da sie wytrzymac wiec trzymam kciuki za te co sie biora za diete z kasza

Gość gość
a owoce kiedy mozna dolozyc

Gość gość
a ja to bym chciala zrzucic oponke z brzucha ale nie wiem czy kasza to dobry pomysl

Gość gość
spada brzuch po kaszy?

Gość phebe
Pierwszy dzien kaszowej dietki zaliczony. Jutro drugi i bedzie o wiele łatwiej, bo wiekszosc dnia spedze w pracy, to mniej czasu o mysleniu o jedzieniu. Dzis tez zaliczylam pierwszy raz Chodakowska skalpel a jutro moje ukochane bieganie. Fajnie, ze nie bede miala towarzystwo przy dietowaniu, nie ma to jak wsparcie innych osob :). Moze tym razem sie uda walka o piekne cialo :) Ciau! do jutra :)

Gość phebe
Nie wiem , czy spada brzuch na tej diecie ale mam nadzieję, że tak. To też jest mój największy problem, brzuszysko! Oby udało mi się wytrwać tak jak sobie zaplanowałam, do 29 stycznia. Ustawiłam sobie 5 posiłków dziennie, 8.00, 11.00, 13.00, 16.00, 19.00 p to, aby organizm przyzwyczaić do stałych godzin posiłków i później już na stałe mam zamiar się tego trzymać :)

Gość phebe
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie jest na kaszowym oczyszczanku?

Gość gość
mam zle wyniki z watroby , moge kasze jaglana>?