Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety Sukcesu

Szkolenia dla kobiet Kobiety Sukcesu

Polecane posty

Gość Kobiety Sukcesu

Kobiety Sukcesu to innowacyjny projekt, stworzony z myślą o kobietach, które chcą się rozwijać. Codziennie inspirujemy kobiety w całej Polsce do osiągania niezależności. Bo kobieta niezależna to Kobieta Sukcesu! Kobiety Sukcesu od wielu lat rozwijają się w branży szkoleń dla kobiet. Realizują swoje zawodowe i osobiste.Nasze szkolenia skierowane są do kobiet, które chcą więcej. Stań się z nami Kobietą Sukcesu! O szkoleniach: 1. Szkolenia dla Kobiet „Sukces w Nowym Roku… Znajdź wymarzoną pracę” •„Kobieta Sukcesu - bierz z życia to co najlepsze - asertywność, pewność siebie, realizacja celów ” •„Daj z siebie wszystko , czyli jak w pełni wykorzystać swe możliwości i efektywnie zarządzać czasem” • „Mężczyzna rozkodowany! Czyli bądź Kobietą zdobywaną” •„Nie do poznania! - Przejdź z nami metamorfozę, pokaż swoje piękno!” • „Silna Kobieta” 2. Szkolenia biznesowe •„Trudny klient. Znajdź sposób i wygraj!” •„Psychologiczna gra sprzedaży - czyli jak zostać najlepszym sprzedawcą” •„Zarządzanie zespołem. Skuteczne zarządzanie ludźmi” •„Skuteczne prezentacje handlowe i wystąpienia publiczne” 3. Rozwój osobisty • „Znajdź swoją życiową drogę” •„Spełniaj swe marzenia, czyli realizacja celów” • „Nie daj się! - Bądź asertywny” •„Uwierz w siebie! Czyli jak zbudować swoją wartość” • „Spokój wewnątrz Ciebie, to spokój na zewnątrz. Czyli jak odnaleźć spokój wewnętrzny i pogodę ducha” e-mail kontaktowy dla zainteresowanych: kobiety.sukcesu@hotmail.com

Gość zelass
Pod względem technicznym i merytorycznym to warsztaty Wandy Wegener jak najbardziej godne polecenia. Duży profesjonalizm, wiedza poparta empirycznie, naprawdę ma się wrażenie, że przebywa się z kimś ponadprzeciętnym.

Wiele jest ofert szkoleniowych aktualnie , ze swojej strony mogę powiedzieć dobre słowo o szkoleniu menadżerskim: www.intra-biznes.pl na którym kiedyś miałam okazję być. Siedziba firmy mieści się w Warszawie , naprawdę polecam.

Gość natka443
Szeroką ofertę kursów i warsztatów o różnej tematyce ma pani Wegener na swojej stronie www.wandawegener.pl. Mam zamiar się do niej zapisać na spotkanie dla osób chorujących. Może się uda załapać na wolny termin.

Gość grty66
Ciekawe tematy szkoleń mają na stronie www.ckb.pl . Zastanawiam się nad takim tematem jak – marketing wystawienniczy. Mój znajomy ich gorąca zachwala, miał okazję korzystać z ich szkoleń dofinansowanych.

Gość gość
Mi szkolenie prince2 robiła Akademia Nauki. Jestem zadowolony, ponieważ po szkoleniu pojawiło się sporo wątpliwości jak to przełożyć na nasze, a Akademia Nauki w ramach szkolenia oferuje bezpłatne konsultacje. Mimo zdobytej wiedzy, ciężko by nam było samym dopasować naszą pracę do standardu.

Gość Kataszynka
Każda kobieta, która chce być kobietą sukcesu powinna przejść szkolenie z facylitacji. To możliwość zdobycie bezcennych umiejętności, które mogą wpłynąć na rozwój całej kariery. Zwróćcie uwagę na to, co możecie zyskać dzięki temu szkoleniu http://facylitacja.com/facylitacja/kto-to-jest-facylitator.html Moim zdaniem warto tam być.

Gość larissaa
Bardzo dobre jakościowo szkolenia prowadzi pan Marcin Mańka. Jeżeli nie słyszałyście o nim to polecam poczytać na jego stronie https://manka-academy.com/ o tym czym się konkretnie zajmuje i jak długo to robi. Byłam na dwóch szkoleniach zamkniętych jedno z zakresu radzenia sobie ze stresem, a drugie z wystąpień publicznych i po takich szkoleniach jestem zupełnie inną kobietą, a przede wszystkim odważniejszą dzięki co łatwiej nawiązuje relację z moimi nowymi, potencjalnymi klientami :)

Gość Magdalena

Z całego serduszka polecam Wam wszystkie szkolenia z firmy Maciołek i Wspólnicy. Słowo pracują tam sami profesjonaliści z powołania. Czysta przyjemność uczestniczenia w warsztatach prowadzonych przez nich. Zajrzyj do nich na stronę a słowo nie pożałujesz :d 

Gość Adka

Ja byłam ze znajomą na szkoleniu ze sprzedaży które organizowała firma Maciołek&Wspólnicy i jestem zadowolona. Naprawdę ciekawe szkolenie, na wszystkie pytania otrzymałam odpowiedzi i jestem pewna, że wykorzystam to czego się nauczyłam w przyszłości 🙂