Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefon na umowie policja proszę o rady

Polecane posty

Gość gość

Witam parę miesięcy temu znajomy wziął mi telefon w plusie na umowę miałem ja go spłacać ale nie miałem kasy telefon sprzedałem i teraz on chce go Bo nie płace kart jego matka zgłosiła to na policję że niby zgubiła parę dni temu ( a ja go sprzedałem z dwa miesiące temu ) ale jak dojdą że ja go sprzedałem mogę mieć problemy.? Zawsze mógłbym pow że kupiłem od niego po czym sprzedałem papiery i wszystko od tele miałem on jedynie ma umowę z plusa ...

Gość gość
Koles który kupił od ciebie zostanie namierzony po IMEI i oskarżony o kradzież. Powie, że kupił od ciebie i dojda do ciebie :) Sam nie będzie chciał mieć problemów więc jesteś ujajony

Gość gość
nic ci nie zrobią bo policja nie zajmuje się takim pierdołami

Gość gość
Zajmuje sie, na pewno powiedziała, że telefon ukradli bo zgubionymi rzeczami policja sie nie zajmuje

Gość gość
wersja 02:51 jest dość prawdopodobna, jesli tylko policji będzie się chciało, trzeba było zhakować telefon i zmienić imei, teraz już za późno :)

Jestes frajerem ,ze kolega wzia Ci telefon na abonament a ty gnoju nie placisz za niego i jeszcze go sprzedales.Kiedy go sprzedawales powinienes splacic zaleglosci idioto.I bardzo dobrze,ze to zglosili takich rzeczy sie nie robi zlodzieju

Gość gość
Skoro ktoś go kupił, na pewno go używa, więc telefon jest aktywny i loguje się do stacji bts, namierzą go na 100 %