Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinne

Co na ten temat uważacie

Polecane posty

Gość evelinne

Jak patrzycie na różnicę wieku 11 lat? Ona ma 18 a on 29, czy według was to spora przepaść czy normalna sprawa?

Gość gość
Ja miałam chłopaka który był o 8 lat starszy ode mnie a po 10 miesiącach ze mną zerwał twierdząc że jestem dla niego za młoda.

Gość evelinne
up up

Gość gość
Evveline, to nie jest duża różnica, jeśli bylibyście nieco starsi, to znaczy Ty już byłabyś przynajmniej w połowie studiów. A to dlatego, że wtedy mielibyście oboje już nieco bardziej sprecyzowane wzajemne oczekiwania od życia, przez co łatwiej by było Wam stworzyć stabilny związek. Wiem to stąd, że w twoim wieku byłam z chłopakiem 6 lat starszym, a teraz mam dużo więcej lat niż Ty. Ale żeby taki związek się udał, oboje musicie dobrze znać nie tylko siebie nawzajem, ale też samych siebie, wiedzieć, że macie podobne oczekiwania od związku oraz od życia, Ty powinnaś brać pod uwagę, że może szybciej będziesz musiała dorosnąć (on może oczekiwać szybciej ślubu i dzieci), ale przede wszystkim musicie się mocno kochać.

Gość gość
Normalna sprawa. Co za różnica, czy daje w samochodzie 30latkowi czy na klatce rówieśnikowi z osiedla?

Gość 0na 26 on 34
ja wyszlam za maz i mam taka sama roznice-wg mnie nie warto bo to chlopiec bez siuraska

Gość gość
dlaczego tak uważasz? facet 11 lat starszy to dzieciuch?

Gość gość
też mnie to ciekawi

Gość gość
Roznica nie jakas duza ale w przyszlosci. W przypadku dziewczyny 19 letniej moze byc widoczna duza przepasc, ktora zrownuje sie wraz z wiekiem, bo co taka mloda dziewczyna ma w glowie? Na pewno fizycznie bedzie bardzo atrakcyjna dla partnera ale raczej watpie, ze znajda wspolny jezyk. Choc oczywiscie nie mozna generalizowac