Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona spod biedronki

oswiadczyny pod Biedronka

Polecane posty

Sluchajcie, moze jestem dziwna, ale mam niedosyt odnosnie miejsca i sposobu oswiadczyn mojego chlopaka. Zrobil to w piatek, szlismy do samochodu z biedronki, przy samochodzie, na parkingu przed biedronka nagle kleknal, wyjal pudeleczko z pierscionkiem i sie oswiadczyl! Ja w szoku, nogi jak z waty, ale w euforii szczescia! Zgodzilam sie, ale mam jakis niedosyt, myslalam, ze wybierze jakies romantyczne miejsce. Fakt, zaskczona bylam na maksa, ale jakos tak dziwnie mi...

Gość gość
jeśli będzie Ci się z nim dobrze żyło to chyba jeden pies.

Gość gość
chyba zartujesz:D ja bym takich oświadczyn chyba nie przyjeła bo bym myslała, ze to żart.

Gość jasiowędrowniczek
Zaraz Ci napiszą że to patologia . Bądźcie szczęśliwi i pamiętaj nie ważne gdzie tylko ważne kto 🌼

Zart to nie byl, ale chcial zebym byla zaskoczona i zeby bylo oryginalnie.

Patologia nie jestesmy. Pierscionek jest piekny, taki jak chcialam maly brylant i biale zloto, ale jednak...

Gość gość
Moim zdaniem właśnie takie oświadczyny są autentyczne, gdy mężczyzna nie może się doczekać i wychodzi mu tak spontanicznie. :))) Super, dziewczyno, naprawdę wyszło wspaniale. Te wymyślane miejsca, trzymanie na siłę w tajemnicy, przygotowania... Ble, przepraszam ale zawsze trąci mi to tandetą. Gdzie tu uczucie - chyba niepokoju i stresu.

Gość gość
oswiadczyny w piatek? niezle, nie wiedział ze piatek to zły początek, mógł poczekać do soboty, i do tego ta biedronka, nie no nie krytykuje ale dla mnie to conajmniej dziwnie...

Gość gość
piątek to dzień Jezusa 13 to liczna Mari to dobry dzień dla wierzących zły dla grzeszników