Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaa87

Związek 26 latki z dwudziestolatkiem

Polecane posty

Gość Agaa87

Co sądzicie o takim związku. Chłopak jest szczupłej budowy, ale ma ładną muskulaturę, kaloryfer na brzuchu, i z twarzy też jest nie brzydki, ma 177 cm wzrostu, tylko dwa więcej ode mnie ale mi to wcale nie przeszkadza. Chłopak jest nieśmiały ale nie wiem jak to się stało ale się w nim zakochałam, cały czas o nim myślę. Pracuje w mojej firmie. Problem tylko w tym że ja mam faceta z którym jesteśmy zaręczona, od 6 lat jesteśmy razem, ale ten związek mnie już strasznie nuży, mój facet jest gburowaty, niemiły, nie poświęca mi czasu, najważniejsze jest dla niego iść z kumplami na browar albo wrzucić pieniądze w automat. Problem w tym że mój facet to kawał chłopa, jest zazdrosny i zrobi krzywdę mojemu kochanemu jak się dowie. Co powinnam zrobić. Cały czas myślę o tym chłopaku. Co byście mi radziły zrobić?

Gość Agaa87
Jeszcze z nim nie gadałam, znaczy się gadać gadałam ale nie na temat związku. Dobrze znam się z jego kumplem z klasy który również pracuje u nas w zakładzie i wiem od niego że on nie ma dziewczyny, jest sam i jest nieśmiały z tego co zauważyłam po rozmowie ale i tak mi się strasznie podoba. Coś mnie w nim kręci.

Gość Agaa87
Co powinnam zrobić? Co mi radzicie dziewczyny?

Gość gość
Najpierw zakończ swój dotychczasowy związek. Potem zrób trochę przerwy. Dla przyzwoitości. :-) I żeby ten twój dotychczasowy nieco ochłonął. A później zainteresuj się 20 - latkiem. :-)

Gość Agaa87
Lubi mnie rozmawia ze mną, znaczy to ja zaczynam tematy bo on jest trochę małomówny. Czy powinnam prosto z mostu zapytać czy chce ze mną być? Co mam zrobić?

Gość Agaa87
Nie wiem jak go zakończyć, mieszkamy razem od dwóch lat mój facet jest tirowcem, czesto go nie ma w domu poza tym przestałam cokolwiek do niego czuć. Nie wiem jednak jak to zakończyć.

Gość Agaa87
Musze na chwilę wyjść ale piszcie. Jak wrócę to odpiszę.

Gość gość
W czasie 2 roku licencjatu jeden kolega z grupy związał się z dziewczyną kończącą magisterkę, związek trwał lekko ponad pół roku, dziewczyna skoczyła studia i uznała chyba, że nie ma co sobie zawracać głowy małolatem. Mam 24 lata, brata 20letniego i jak widzę jego i jego kolegów to naprawdę dochodzę do wniosku że przenigdy na tym etapie życiowym nie związałabym się z facetem w tym wieku. Może koło 30stki różnice się wyrównują, ale wcześniej? jesteście na zupełnie innych etapach życiowych, najprawdopodobniej macie inne priorytety, to jeszcze młody chłopak, a nie facet, spójrz na to z tej strony.

Gość gość
Jak to, jak zakończyć? Wyprowadzić się. Koniec konkubinatu i cześć. Zacząć życie od nowa. Jeśli nie potrafisz, to siedź dalej z tirowcem i nie narzekaj. :-o

Gość Agaa87
Hej dziewczyny już jestem. Wiem że jest ode mnie młodszy i to o 6 lat ale coś mnie w nim pociąga, ma fajne ciało, jest trochę nieśmiały ale inteligentny. Cały czas o nim myślę i to nie jest typ faceta który wykorzystuje kobiety, jestem tego pewna. Czy tylko faceci mogą mieć młodsze partnerki?

Gość Agaa87
Mam zamiar zakończyć ten mój związek bez perspektyw tylko że będę musiała wrócić na razie do rodziców co mi się niezbyt podoba

Gość malutka i fajna
Moj jest ode mnie mlodszy o 11 lat i jestesmy szczesliwi :-) Wiek nie ma znaczenia az tak wielkiego.....

Gość Agaa87
Pisałam z tym jego kumplem na fb podobno byli wczoraj na baletach ale tego mojego przyszłego nie było bo do rodziny musiał dziś pojechać czy coś w tym stylu. Ale to dobrze, przynajmniej jakieś szmaciska się wokół niego nie kręciły ;) Mam już nr telefonu do niego :)

Gość Agaa87
A jak się poznaliście "milutka i fajna". Długo jesteście razem? :)

Gość Agaa87
*malutka i fajna

Gość Agaa87
Napisałam mu właśnie smsa że jutro zmieni się twoje życie przystojniaku ;)

Gość gość
mysle, ze glupia idiotka i pissda jestes skoro 6 lat trzymasz sie kurczowo jakiegos typa ktory jest dla ciebie niemily, gburowaty i ma cie gleboko w doopie, w ogole nie ogarniam jak mozna byc z kims kto ma mnie w doopie i jest niemily??? nie wiarze was nic wiec z wlasnej woli jestes z taka osoba? rozumiem ze np mieszka sie z ojcem ktory bije, ale jego sie nie wybiera i mieszka sie w jego domu, przez co niewiele mozna zrobic wiec sie to mimo wszystko znosi i cierpi, ale jak mozna wybrac sobie bez przymusu zadnego kogos kto zle traktuje????, w ogole nie miesci mi sie to w glowie, zeby znosic czyjej nieuprzejmosc**przez 6 lat, trzeba byc czyba masohista, kurna nie ogarniam, chyba ze jestes psychiczna badz ubezwlasnowolniona i nie wiesz co czynisz, no bez kitu zartujesz chyba ze jestescie zareczeni

Gość gość
pozniej takie skonczone debilki jak ty placza w poduszke i w ramiona psiapsoilek, ze maz nie zauwaza cie, ze nie ma dla ciebie czasu, ze ciagle pije z kolegami, ze nie ma go w domu albo sie rozwodza, wlasnie przez to, ze mozgu nie posiadasz, bo takie rzeczy normalne myslace osoby widza przed slubem, sama to napisalas a udajesz jeszcze glupsza niz nia jestes ze tego nie widzisz. zycze ci jak najgorzej, takie debilki jak ty bez mozgu powinny cierpiec za swoja glupote i ograniczenie umyslowe🖐️ zakoncz temat i sie dalej nie kompromituj🖐️

Gość gość
Serio napisałaś mu tego smsa?! Niezbyt mądrze

Gość malutka i fajna
Cóż jeteśmy dopiero 2 lata po ślubie, poznaliśmy się na nartach, wiesz facet zawsze jest łowcą mowił że mnie kocha że mu zależy ale wiedziałam ze z powodu wieku nie zgodzi się na małżeństwo więc..... złapałam go na dziecko!!! Wzięliśmy ślub i jesteśmy szczęśliwi

Gość gość
Nie wiem czy ktos zauwazyl jaka jestes pusta, zwracajac uwage na jego muskulature, takimi rzeczami to tylko 13latki sie jaraja i kieruja przy wyborze faceta, ale skoro masz 26l to w twoim wieku powinno byc wiecej oleju w glowie i troche inaczej wybierac narzeczonego. Swoja droga zaden normalny dojrzaly facet nie zareczylby sie z takim pustakiem, musialby byc to len i gbur z IQ na poziomie deski klozetowej w slamsach jak twoje, ktoremu brak myslenia, niedojrzalosc i siano w glowie nie przeszkadza, bo sam nie jest wysokich lotow. Mysle, ze ten chlopak 20 letni jest o niebo madrzejszy i inteligentniejszy od ciebie, ze nie dorastasz mu do piet umyslowo. Zostaw go bo bedzie mial tylko uraz do kobiet przez znajomosci z toba jak wielu chlopakow na tym forum, ktorzy trafili na takie kretynki jak ty i teraz uwazaja, ze wszystkie kobiety takie sa.

Gość Agaa87
Ej, czemu jesteście takie niemiłe, mój facet kiedyś był inny ale po tych sześciu latach stwierdzam że to nie to, nie chce z nim być, zmienił się na gorsze. Chce tego młodego fajnego chłopaka, on będzie mój, czy tego chcecie czy nie zazdrośnice. A żadną idiotką nie jestem. Jestem tzw liderką w moim zakładzie czyli po Polsku kierowniczką, a pod sobą mam jeszcze czterech subliderów czyli po Polsku brygadzistów, jestem osobą zarządzającą całym magazynem w mojej firmie a to odpowiedzialne stanowisko i idiota się na nie nie dostanie. 3 400 zł co miesiąc do ręki dostaje więc nie jest źle ;) A on nie jest skoksowany, jest szczupły ale ładnie umięśniony, krata na brzuchu, ładny biceps i zgrabny tyłeczek. I nie jest to typ faceta który zalicza dziewczyny i je zostawia. Jest inteligentny ale trochę nieśmiały i pierwszy raz w życiu to ja będę musiała podrywać faceta a nie on mnie, ale jestem pewna że mi się uda zazdrośnice ;) A i odpisał na smsa: kim jesteś A ja: Jutro się przekonasz misiu ;)

Gość Agaa87
Miejmy nadzieję że już jutro będzie mój ;)

Gość gość
Moj chlopak tez jest mlodszy i to jest moj najlepszy zwiazek:)

Gość Agaa87
U mnie też wydaje się że tak będzie ;) dużo kobiet które są z młodszymi chwali sobie takie związki :)

Gość gość
gdzie pracujesz w polsce czy zagranica?

Gość Agaa87
tak, w niemczech, jestem kierowniczką magazynu w jednym z najbardziej luksuwoych domów publicznych, ale nie poweim w którym mieście

Gość malutka i fajna
Prosze sie nie podszywac pod moje wpisy! ! Nie poznalismy sie na nartach, tylko podczas joggingu na ktory sie umowilismy przez strone internetowa dla chetnych na bieganie w parach. Jestesmy razem 4 lata :-) oczekujemy dziecka, termin za jakies 2 tyg :-)