Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesja

Polecane posty

Gość gość

Drodzy studenci! Ile macie egzaminów w tym semestrze? Bo ja nie wiem do czego się zabrać bo w tym tygodniu codziennie mam jakieś zaliczenie, w przyszłym - prawie codziennie. Nie wiem jak się wyrobię:P

Gość gość
Ja mam cztery egzaminy, dwa zaliczenia takie jak egzaminy, tyle, że się nazywa, że to zaliczenie i jeszcze trzeba zaliczyć ćwiczenia, więc dochodzą dwa kolokwia.

Gość autor tego tematu
od tych zaliczeń mam teraz rozepchany o***t :O

Gość gość
Bez spiny, są drugie terminy. Jak nie to może możesz mieć warunkowy wpis na następny rok z jakąś niezaliczoną ilością przedmiotów. Najwyżej będziesz powtarzać rok. To nie tragedia. Ludziom się znacznie gorsze rzeczy w życiu przydarzają.

Gość gość
mam 3 egzaminy, w tym jeden na abc. Oprócz tego jeszcze dwa kolokwia jutro i we wtorek, wiec do sesji jeszcze nie zaczęłam się uczyć, a pierwszy egzamin mam w poniedziałek za tydzień. Potem środa ten na abc-lajtowy przedmiot i w piątek hardcorowy egzamin. Uczyć do sesji zamierzam we wtorek wieczorem, potem w środę jakąś część dnia i od czwartku z*********m z nauką porządnie przez 4 dni.

Gość gość
Ja miałam po 6 egzaminów, do tego zaliczenia, 3 języki i specjalizacje i jakoś się wyrabiałam. Na jeden egzamin przypadało zazwyczaj 1500-2000 str. materiału.