Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noczemu

Skąd ich na to stac

Polecane posty

Gość Noczemu

Czy wy mi jesteście w stanie cos wyjaśnić?? Dlaczego jak jade tramwajem to dzieciarnia po 16 lat jest wypsikana drogimi perfumami, ktore sa JEDNA TRZECIA MOJEJ PENSJI, ubrana w plaszczyki z Zary i innych drogich sklepów, a mnie stac tylko na rossmana i ubrania z Tesco itp? Az mi wstyd :/ skąd oni na to maja?? Bo to jest niemożliwe zeby było tylu bogatych w okolicy

Gość gość
rodzice kupuja. ale wiem doskonbale ze takie dzieciaki maja po 2 sztuki ubran. i na zmiane chodza.

Gość gość
część rodziców stać, część żyje na kredyt. widziałam ostatnio kobitkę po 30, robiła zakupy w tk maxx za ponad 700 zł. same fatałaszki, koszyk wypchany po brzegi. stałam za nią w kolejce i widziałam jak płaciła kartą kredytową.

Gość gość
Ja też się często nad tym zastanawiam. Niby bieda w Polsce, a galerie pełne, ktoś te letnie bluzki po 100zł i drogie perfumy kupuje, bo przecież sklepy by na siebie nie zarobiły. No jak to jest?

Gość gość
Zara nie jest drogim sklepem. Taka szybka tania moda, ja nie stać na cos lepszego.

Gość gość
na pewno nie miala wypchanego koszyka po brzegi placac 700 zl w tk maxx

Gość Noczemu
Jak dla kogo nie jest droga..... Mnie np na płaszcze po 600 zł czy kiecki po 300 nie stac.... Albo buty po tyle

Gość gość
widzisz autorko, oni wcale nie są bogaci. niestety po prostu ty jesteś biedna.

Gość gość
E tam pewnie kupują w lumpeksach. A perfumy to podróbki :-P

Gość Noczemu
Tak, tak sie składa ze akurat wiem jaka to jest perfuma bo sama taka chciałam, ale chyba bym ze trzy lata musiała oszczędzać .....

Gość gość
ja sie nie uwazam za bogatą, a tez stac mnie aby raz w miesiacu kupic sobie cos w zarze lub innym H&M

Gość gość
perfumy za 200 zł na skalę pół roczną ( na tyle mnie wiecej wystarczaja mi perfumy) to zaden ogromny wydatek

Gość 202 wpis
gdyby podróbki pachniały jak oryginały to nikt by ich nie kupował (tzn nikt by nie dawał 400zł za flakon oryginałów gdyby podróbki za 150zł pachniały tak samo)

Gość dfsdfsdfds
Noczemu - i tak właśnie wygląda faktyczny stan polskiej gospodarki, to świadczy o tym, że Polska to kraj już bogaty i wszyscy pieniacze internetowi, którzy twierdzą tak z powodu ich własnej nieudolności. Innymi słowy - w Internecie negatywnie na temat tego kraju wypowiadają się ludzie TYLKO I WYŁĄCZNIE tacy, którym się nie pwoiodło w życiu, a ich wcale tak dużo nie ma., za to aktywni w necie bo tylko na taką rozrywkę ich stać.

Gość gość
tkmax-700??hahaha ja buy za 700 kupje tam jedna szt a ty mowisz z e caly koszyk nie zartuj mnie stac bo dobrze zarabiam i bedacw pl zostawiamw skepie ok 2 tys w markecie jak robie to 500 600 gapia sie na mnie jak na trendowata a to sa grosze przeciez przy tych cenach

Gość gość
zara to drogi sklep? nie zartuj, dziakostwo ale w pl to luksus