Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1000000000000

CO PORABIACIE W WOLNYM CZASIE pytajnik

Polecane posty

Gość Ona1000000000000

Ludzie.....co porabiacie w wolnym czasie, jak nie jestescie w pracy. Pytam tak z ciekawosci, jak rodacy siedza ja czas na obczyznie :)

Gość gość
czytam, a dla odstresowania sie: sprzatam

Gość gość
ogladam tv.... wiem, smutne.

Gość gość
fotografuje plywam rower biegam lukam dobre filmy

Gość gość
siedzimy na kafe i narzekamy na UK!!!

Gość gość
pijemy piwko :)

Gość gość
moj dzien budze sie, sniadania, szykuje corke do przedszkola, wracam, pije kawe, ogladam tv, sprzatam lub zakupy, odbieram corke, robie obiad, sprzatam, godzina 5 siedze i d**y z sofy juz nie ruszam, jestem w 7 miesiacu ciazy, wczesniej wieczorami chodzilam na silownie, aerobic , zumbe, tam spotykalam sie z kolezankami, kawka itp, czasami jest kino albo pub z przyjaciolka , ale to max raz na miesiac, 2.. brak czasu, bo w weekendy pracuje i sie mijamy ze znajomymi;] ]

Gość gość
siłownia i dokształcanie

Gość gość
czytam ksiazki, spotykam sie ze znajomymi, ogladam tv... spaceruje po Londynie, ale to rzadkosc

Gość gość
Spie

Gość gość
w jakim jezyku czytacie te ksiazki ?

Gość gość
Hmmmm, w tygodniu w zasadzie na nic czasu nie ma ; jak wracam do domu po pracy, to mam okurat czas na kolacje, kapiel corki i czytanie bajki... pozniej zazwyczaj siadam na kanapie z ksiazka ... przed TV (czasem trzeba zelazko wlaczyc to lacze przyjemne z porzytecznym) Przez week-end zazwyczaj sobotni poranek schodzi na ogarniecie domu, a niedzielny poranek przeznaczamy na ogolnie pojete leniuchowanie :P ... sobotnie i niedzielne popoludnia spedzamy zazwyczaj poza domem ; spacery, basen, wypady do zoo, do akwarium, wycieczki rowerowe ...jak pogoda za bardzo na wyjscie nie pozwala to na tapete wchodza gry planszowe :P Czasami wyjezdzamy na caly week-end nad morze, czasami jedziemy na cala niedziele do jakiegos wesolego miasteczka czy innego parku rozrywki... W kazdym razie nie nudzimy sie :)

Gość gość
a co za roznica w jakim? Wazne ze czytaja

Gość gość
ja czytam po węgiersku, nic nie rozumiem ale fajnie brzmi. Juź tak trzy książki przeczytałem.

Gość gość
ano jest roznica, doksztalcac trzeba obcy jezyk, swoj znacie na pamiec. a pozniej placz ze sie pisac i czytac nie umie i do biura nie chca przyjac :D

Gość gość
Ja chodze na lekcje tanca. Poniewaz mieszkam w Londynie, to staramy sie ze znajomymi odkrywac ciekawe miejsca. Ksiazki tez uwielbiam czytac, po angielsku i po polsku. Po polsku tez warto czytac, bo za granica latwo zapomniec jak pisac poprawnie w ojczystym jezyku.

Gość cafe rosa
Ja czytam, ale to glownie w drodze do pracy. Raz w tyg chodze na hiszpanski, ale moje hobby to bieganie (dlugie biegi) - startuje czesto w biegach w Londynie lub ogolnie w UK. Jestem pracujaca mama 4latka, wiec nie zawsze mam duzo energii do biegania, ale udaje mi sie biegac w przerwach na lunch w pracy lub w weekendy.

Gość gość
nie mam dzieci. biegam, jeżdżę rowerem, spaceruję po mieście, gotuję bo lubię. siedzę na necie, oglądam filmy w necie. W pracy na przerwie rozwiązuję krzyżówki

Gość moniczka mozg do sloiczka
Siedze na kafe ;-) A tak na powaznie to plywam, chodze do kina, czytam, prowadze vlog, spotykam sie ze znajomymi i przyjaciolmi, gotuje i sprzatam, szydelkuje i jeszcze kilka innych mniej waznych sposobow na przyjemne spedzenie czasu.

Gość gość
Pije piwo bom typowy Polak

Gość gość
internet, silka, kursy tanca ps gdzie chodzis zna kursy tanca ?

Gość gość
w wolnym czasie czytam ksiazki, ogladam filmy, chodze do kina, na zakupy, na kawke z kumpela, albo ona do mnie albo ja do niej i tak sobie jezdzimy, ucze sie, czytam pudelka ha ha ha ha!! no i kafeterie obowiazkowo, nic innego w internecie nie robie tylko te dwie strony. farbuje wlosy dosc czesto, chodze do kosmetyczki, zrobic paznokcie, sprzatam dom, spotykam sie z facetem co jakis czas, nuuuuudaa!!!

Gość gość
dwa razy w tygodniu siłownia,aerobik dwa razy w tygodniu język angielski dwa razy w tygodniu kursy dokształcające także nie mam czasu na leniuchowanie,ale ja z tych czynnie wypoczywających :D

Gość to ja z
czasem kino, czasem wypad na jakąś wycieczkę, imprezki z przyjaciółmi, wypad do klubu, czytam mało,ale preferuję fantastykę

Gość gość
Pije z kolesiami

Gość gość kobieta Szkocja
Czytam sporo. ostatnio polska pisarka M. L. Kossakowska (fantasy) oglądam filmy/seriale z mężem (ostatnio "Breaking Bad" a z filmów to "Artysta") jeżdżę rowerem raz/dwa w tygodniu zumba fitness 2x tygodniowo czasem kino ale tylko na oś dobrego wyjście z koleżanką/kami ale to nie za często ze 2 razy w miesiącu niestety sporo na fb siedzę ale bez przesady ;) aaa, pracuję 25-/30 godzin tygodniowo - 4 dni.

Gość gość kobieta Szkocja
w jakim języku czytamy? polski ,angielki, zależy. np "Metro 2033" czytałam po angielsku. teraz czytam fantastykę po polsku. przedtem czytalam Manuelę Gretkowską po polsku. wcześnie Kinga po angielsku... proste. chyba?

Gość Ungadunga
Ucze sie....ale jak juz wszystko zdam to nie bede robic nic

Gość gość
Taaa wszystkie p***y w wolnym czasie siedza i czytaja... ahahahahh :D Ale zdania poprawnie po polsku sklejac nie potrafia a ich wypowiedzi sa jak z rynsztoka. Czytelniczki. Moze jeszcze myslicielki, co? ;) A ta co z bebzonem w 7 miesiacu ciazy siedzi - rusz d**e do pracy zamiast plodzic dziec***atologio to nie bedzie ci sie tak nudzilo na tej sofie ;)