Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria

Polecane posty

Gość gość
Ja pierwszy raz widze Twój nick;-) Ja tez mam nick, ale własnie po nicku usuwają często, bo subiektywnie uznają kogoś za niesympatycznego lub też "dennego" i koniec;-/ więc pisze już też tylko jako pomarańczowy gość- jedyna niedyksryminowana osoba na forum;-/ ale miło, że napisałaś, już mi lepiej, nie lubię stresować się przez cos takiego jak forum, ale nie sądziłam, że ktoś może byc do tego stopnia toksyczny, by działas na nerwy chocby przez neta

juz się jeden znalazł....Ja bardzo rzadko pisze z tego nicku.Siedze na kafe prawie codziennie ale jako gośc;-) Lepiej sie nie pokazywac bo poźniej spokoju nie bedzie jak sie cos komus nie spodoba

Gość gość
racja.

Gość gość
patrycja to bubel i amatorszczyzna

Gość gość
zawsze sie ktos znajdzie

Gość gość
patrycja, to smutne co mówisz, ale prawdziwe niestety;-( nie kojarzę Cię, Ty mnie z nicka pewnie też, może i lepiej, bo zaraz by bańka prysła i by się okazalo, że też mnie nie lubisz;-)

Gość gość
pati jak wrócę z gimzajum będziesz czekała tutaj na mnie?

a jaki nick masz?może gdzies widziałam, chociaz wątpie:-)Ja sie wypowiadam na topikach gdzie sie nikt nie wyzywa.Jak zobacze ze sie zaczynaja wyzwiska to wychodze i nie wdaje sie w zbedna dyskusje

Gość gość
ja wiem że początki sa trudne,ale dajmy sobie sznasę,czuje że spośród miliona tyś jedyna

Gość gość
już ładne pare lat temu,teraz czas na miłość:-)

Gość gość
domyslam się:-) ale wiedz że zawsze będe tutaj na ciebie czekał,pozwól mi się wielbić patrycjo

wow już mam psychofana:-). Skoro jesteś tak zdeterminowany to czemu sie nie pokażesz i zalogujesz tylko piszesz z oranga?

Gość gość
ja jestemj trochę nerwowa i uparta, ale mam swoje powody, ale nade wszytsko- poglądy więc pewnie mnie znasz i nie lubisz, jestem tu bardzo kontrowersyjna heloiza999

Gość gość
nigdy nie miałem i nie będe mial zaszczytnego stałego nicka,ale wybaczam ci ten niuans i będe cię wielbił mimo wszystko

Gość gość
Najdłużej żyją tematy zakładane przez ludzi z kafe.,Mechanizm jest prosty -tworzą tzw sztuczny tłok.Bo jak to możliwe iż takie intelektualne i moralne dno jak to coś "bieszczadzkie" nadal wisi.Druga sprawa -spam-mnie wyskakuje często choć limity mnie w ogóle nie dotyczą!Wchodzę tu raz,dwa razy w tygodniu na powiedzmy godzinę na jeden dział,czasem tylko zajrzę na inny. Mało piszę,raczej czytam..Zatem skąd spam?

nie znam:-).Napisałas ze jestes kontrowersyjna i pewnie ludzie cie nie lubią i hejtują?Nie widziałam cie jescze.Może dlatego że wchodze na tematy gdzie maja za dużo do powiedzenia o innym użytkowniku:-)

Gość gość
heloiza to dyżurny pasztet tego forum jest o tyle kontrowersyjna że zaklada temaciki które chyba sama sobie podbija i sama je czyta :-D osoba nie godna najmniejszej uwagi,z resztą ja większośc forumowych przygłupów

oni w tamtym topiku powinni juz przestać palic to ognisko:-).Byłam tam ostatnio na chwile.Zainteresowała mnie ilość wpisów w temacie.Przeczytałam jedna strone i wyszłam..Oprócz wyzywania sie i mało inteligentnych tematów nic tam nie było

Gość gość
ale ja czasem tylko sie wypowiadam i od razu mam komenty w stylu "marne wypociny", często nie wiem czemu a to przez to, że dwa lata temu jak zakładałam tu konto, to po to to zrobiłam, że chciałam poznać zdanie ludzi na moje rodzinne problemy i dowiedzieć się co o nich sądza, na ile powszechne są te problemy, może to chybiona, ale jednak forma szukania jakiegoś wsparcia, a potem wiesz...ludzie wiele sobie dopowiadaja i w ogóle, jestem np. taką osoba, która kłóci się z taka laską co mam 22 lata, dziecko, które kocha najbardziej na świecie, nawet pisała, że bardziej od męża,a potem w jakims temacie o facetach napisała, że nie wie po co ma sie martwic jakąs durną dziewuchą, której może nawet nie polubi (tj synową), czemu dla niej ma wychowywać meżczyznę? wazniejsze, by synek mamusie szanował. wkurza mnie to, że dzieci nie ma się dla siebie, z taka troska to się zwiazek buduje, a rodzicielstwo to akurat misja, własnie dla kogoś innego. drazni mnie, że mało kto to rozumie i wchodze z ludźmi w debaty, ale coraz rzadziej, bo mnie razi to środowisko coraz mocniej;-/

heloiza to dyżurny pasztet tego forum jest o tyle kontrowersyjna że zaklada temaciki które chyba sama sobie podbija i sama je czyta osoba nie godna najmniejszej uwagi,z resztą ja większośc forumowych przygłupów Pozwól że sama to ocenie:-)

Gość gość
pati ja rozpalę ognisko w twym sercu i zrobię wszystko aby nie zgasło

Gość gość
Helka tyś gruba jak belka więc się nie dziw

dlatego ja czesto pisze jako gość:-) Dzisiaj sie odważyłam:-) Wczoraj czytałam jakiś temat i tam pisała brokeninside87? mówiła że dużo prowokacji zakłada ona, z tego co sie domyśliłam tez sama sobie odpowiada.I jak tu normalnie z ludźmi popisać jak specjalnie głupoty wymyslają i podjudzaja to wyzywania sie?

Gość gość
patrycja jestes kolejną naiwną która wierzy że na forach może znalezc przyjaciół albo sobie popisac coś mądrego,tego typu fora okupuja skrajne pasztety z racji tego że w realu zostali przegonieni przez towarzystwo, a tu prowokuja bo jest to sposób na spędzenie czasu i dowartościowanie się,być może ty tez jesteś jednym z nich

cześć, kochani to takie straszne, jestem jedynym niebieskim nickiem, który się przyznał do robienia prów:D ale już parę miesięcy temu, teraz jedynie przypominam, pati:)

Gość gość
broken jest fajna, nadwrażliwa i ma nerwicę z prawdziwego zdarzenia i toksyczną matkę, ale i tak ją lubię