Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria

Polecane posty

Gość gość
łatwo jednak kogoś obrażac z pozycji anonimowego gościa, bo nawet nie wiadomo jak im odpowiedzieć- oni sa w końcu niezidentyfikowani i nic o nich nie wiadomo pzdr broken;-)

patrycja jestes kolejną naiwną która wierzy że na forach może znalezc przyjaciół albo sobie popisac coś mądrego,tego typu fora okupuja skrajne pasztety z racji tego że w realu zostali przegonieni przez towarzystwo, a tu prowokuja bo jest to sposób na spędzenie czasu i dowartościowanie się,być może ty tez jesteś jednym z nich ale ja nie szukam zadnych przyjaciół.Gdzie to wyczytałes?Ja chce czasami sobie z kims popisac tak jak dzisiaj.I ty tez skoro tu siedzisz:-)

Gość gość
nic, nawet jakbyś miała dołaczyc do grona moich hejterów i tak dzięki za rozmowę miło było

Gość gość
najlepsi sa ci co zakładaja tematy,pózniej sami sobie je nakręcają,zakładają tematy o sobie,albo udzielaja sie w innych w których rzekomo ktoś zainteresował sie akurat ich wypowiedzią w ten sposób chcąc podkreslic że ich wejście na temat wzbudziło zainteresowanie:-D tak np.niejaka broken która ma tutaj więcej nicków,no ale ten kto ją widział nie zdziwi się dlaczego jej jedynym zajęciem jest kafeteria i pewnie jedynym pozostanie,tylko nicki sie zmienią

o tak cała prawde o broken:-) wczoraj dobrze ja podsumował jestę hejtę:-)No ale coż zrobic jak broken szuka akceptacji, zrozumienia i przyjaciół:-)

Gość gość
A co jeśli ktoś siedzi dla konkretnego celu? Wyłączając trolling rzecz jasna . Wiecie co jest najbardziej zabawne ?Osoby realne które są tutaj tym kim są w realu uważa się za projekty ,projekty natomiast bardzo często brane są za rzeczywiste osoby.

Gość gość
Jedno jest pewne,gdyby ludzie mieli normalne ciekawe życie to by tu nie siedzieli,bo najnormalniej w świecie szkoda czasu a nawet nie było by kiedy,a jak ktos twierdzi że to też jest sposób na spędzanie czasu to tylko pogratulować inicjatywy

Gość gość
dla tego wchodze tu b.rzadko:-)

Gość gość
Nie przesadzajmy,nie wiem ile ty tu siedzisz..U mnie jest tak-czasem dwa razy w tygodniu ,potem dwa tygodnie w ogóle. Nie wiem czy słyszałeś o różnych formach internetowego lobbingu.Na rzecz danej partii.Albo światopoglądu.Albo stu innych spraw.Że przy okazji można pogadać o modzie czy urodzie i d/upie Maryni?W końcu to z założenia babskie forum.