Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dora0912

Tesciowa

Polecane posty

Gość Dora0912

Co zrobic mam z tesciowa,ktora chce nas wkorzyc z naszego domu i zatruwa zycie? Chodzi do roznych istytucji i pisze donosy na nasz temat, mowi jacy my zle ze ja bijemy krzyczymy. Czuje sie przeznas osaczona. Tylko to nie jet prawda wrecz odwrotnie chodzi i szpera w naszym pokoju, kradnie nam pieniadze, niszczy nasze zeczy lub z jakis niewyjasnionych przyczyn butuje dziecko przeciwko nam ( rodzica).Co mam zrobic taka kobieta?

Gość gość
A kto u kogo mieszka? tesciowa u Was czy Wy u tesciowej???

Gość laleczka vodo
o boze... tesciowe juz aki są niestety ...

Gość gość
nie przesadzaj,sa takie tesciowe i sa tez takie synowe

Gość gość
ja też jestem teściową i mieszkam z córką i zięciem już 2 lata. jest całkiem ok. oczywiście to nie będzie wieczne. najlepiej zamieszkać osobno, myślę, że i wy to kiedyś zrobicie. Nie wyobrażam sobie żeby mieszkać razem całe życie.

Gość gość
19.01.14 [zgłoś do usunięcia] Dlatego jest ok bo mieszkasz z zięciem:).To jest szalona róznica,gdybys zamieszkała z synową to mozesz byc najlepsza,mozesz ozłocić,pomagać fizycznie i finansowo ale....mhm..zawsze będziesz obcą kobietą,tą gorszą babcią . Mamusia synowej nic nie zrobi dla corci i wnuka a bedzie wynoszona na ołtarze,bo to jej matka a twoj syn bedzie musiał ja tak lubić teściową jak swoją matkę.