Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość gość
hahahaha, kwas i nóż :) ktoś tu się za dużo programu 997 naoglądał. Gościu, prochy i lulu. A jutro radzę zmienić psychiatrę :)

Gość gość
To żonka pójdzie siedzieć na dożywocie a kochankowi jeszcze dzieci na łbie zostaną.

Gość gość
Czego sie spodziewalas od zonatego ? To Ty wyrzadzilas krzywde jego zonie bo chcialas rozwalic malzenstwo . A teraz jeszcze zemsta ? Wyrzadzone krzywdy zawsze wracaja !

Gość gość
Zdaj jutro relację czy coś ci odpisala albo czy on zadzwonil.

Gość gość
Nie żal mi w ogóle tego buchaja. Niech zapąłci za twoją krzywd e

Gość gość
Sama wez sobie te prochy to moze nie bedziesz czepiac sie zonatych a potem wymyslac zemsty ?

Gość gość
cholera czemu mi się to nie przesuwa? wam też? nie mogę czytac wpisow

Gość gość
nie przesuwa mi się i nie widze co piszecie!!!!!!!!

Gość gość
ludki co odpisaliście?

Gość gość
halo

Gość gość
Sama wez sobie te prochy , bo akurat u Ciebie to konieczne ... i nie czepiaj sie zonatych bo za kazdym razem bedziesz wymyslac zemsty .

Gość gość
Czego się spodziewałam od żonatego? Dokładnie tego co mi obiecywał. Czyli świetlanej przyszłości, wspólnego mieszkania i wspólnego życia. Czy nie mam prawa czuć się oszukana? Straciłam na niego cały rok słuchając jaka to żona jest tragiczna, obleśna i psychiczna. A teraz zniknął z dnia na dzień. Jeszcze na ostatnim spotkaniu było tak cudownie i mamił mnie wizją tego, że był u adwokata i w poniedziałek idzie już pozew o rozwód. A tu bez żadnego powodu, bez żadnych wyjaśnień zostawił mnie i powiedział, ze to koniec.

Gość gość
czyli standard. wszyscy żonaci tak mowia

Gość gość
A mnie Ciebie wcale nie zal . Takie potraktowanie nalezy sie kazdej takiej dzi..

Gość gość
No to jak on ją tak potraktował to ona jego też potraktowała. Będzie miał chłop taką jazdę ze się zdziwi a znajomi i sąsiedzi będą się gapić na niego jak na k****arza. Niektórzy będą go wytykać palcami a niektórzy wprost pytac że widzieli napis na fejsie i czy to prawda. Na drugi raz chłop się zastanowi zanim zdradzi.

Gość gość
Tak , to jest standard ! wszyscy zonaci tak mowia i kazda rozumna kobieta o tym wie .

Gość gość
o tak, zastanowi sie ciekawe tez czy autorka sie na drugi raz zastanowi jak trafi jej sie żonkoś, bo to ze nabrala sie na teksty-klasyki kazdego wyrwania "na biednego misia" jest troche zenujace, wiec do siebie tez powinna miec pretencje ale mam nadzieje, ze uczy sie na bledach

Gość gość
Jemu to nic nie zaszkodzi , u faceta nikt nie uwaza tego za takie zle, u facetow to normalka

Gość gość
Oby zemsta się udała

Gość gość
tak to bedzie strzal w kolano ... sama sobie ... strzelisz

Gość gość
a niby z jakiej paki ma sobie strzelić? on sobie strzeli, ale chyba sam sobie w łeb

Gość gość
Autorko a co zrobisz jeśli ta żona albo kochanek popełni samobójstwo? Nie przewidywałaś takiej opcji?

Gość gość
No to jak on ją tak potraktował to ona jego też potraktowała. Będzie miał chłop taką jazdę ze się zdziwi a znajomi i sąsiedzi będą się gapić na niego jak na k****arza. Niektórzy będą go wytykać palcami a niektórzy wprost pytac że widzieli napis na fejsie i czy to prawda. Na drugi raz chłop się zastanowi zanim zdradzi. x Uważaj, zeby ciebie palcami nie zaczęli wytykać i gwizdać na twój widok, gdy kłamstwo wyjdzie na jaw :D

Gość gość
namierzą cię po IP bez problemu a w prokuraturze nikomu nie będzie do śmiechu że publicznie pomawiasz i oczerniasz ludzi. z ciebie taka corka policjanta jak ze mnie zakonnica. żaden policjant nie wychowa dziecka na oszusta i przestępcę. w której komendzie twoj tatuś pracuje?

Gość gość
Też uważam, że to prowokacja. Nie ma tak głupich kobiet jak autorka.

Gość gość
Tatusia to ona na oczy nie widziała, bo mamusia nie wie z kim ją ma :D a jak ostatnio się upiła to zaczęła coś bełkotać, że może to był i jakiś policjant, gdy ją wieźli z ulicy prosto do izby wytrzeźwień :D

Gość gość
Wpis zniknął z tablicy :( i przyszła wiadomość na tą skrzynkę od niej z informacją : Kim jesteś? O co chodzi? Kochanek dzwoni do mnie od godziny 7mej rano ale nie odbieram. Jestem zestresowana jak cholera.

Gość gość
No to się odezwij do niej i się grzecznie przedstaw, jak taka odważna wczoraj byłaś. Od kochanka też odbierz telefon, bo jak nie to on razem z żoną pewnie niebawem pojawi się u ciebie.

Gość gość
myślałaś, ze jej znajomi nie powiadomią i twój durny wpis będzie widniał nie wiadomo ile? przygotuj się teraz na akcję i dope owiń dobrze poduszkami

Gość gość
Odpisz jej a od niego nie odbieraj.