Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z chloapkeim prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

od 2 miesięcy znam chłopaka z którym na początku jak się spotkaliśmy to chcieliśmy od siebie czegoś więcej, nie krępowaliśmy się itp. po tyg. znajomości stwierdził że się średnio dogadujemy i że lepiej trochę się wstrzymać... ale później biliśmy dość blisko ale ani ja ani on nie deklarowaliśmy konkretnych zamiarów i uczyć, obydwoje rozmawialiśmy że mamy na siebie ochotę itp., on się mnie pytał co ja chce od tej znajomości, ja że nic z nim nie będę robić tak bez zobowiązań a on że nie jest pewien czy jest gotowy i że ogólnie nie wie , więc stwierdziłam, że skoro nie ejst pewien to lepiej po prostu jak nie będę naciskać , bo tylko robie sobie nadzieje , ale on że nie , że chce aby wróciło do takich relacji jak były wcześniej... po pewnym czasie stwierdził że skoro nie chce tonie, i że będzie jak chce, relacje koleżeńskie, że szkoda bo myślał że coś będzie między nami więcej, bo on nie robi czegoś takiego z koleżankami, nie dotyka się, nie całuje itp

Gość gość
jak chce dotykać bez zobowiązań to do burdelu. Chyba, że tobie taka sytuacja odpowiada. Wygodny się znalazł.

Gość gość
szkoda ze mi zalezy

Gość gość
No chwila, on postawił sprawę uczciwie. A ty trochę zasciankowo wymagasz deklaracji w zamian za seks. Nie możesz po prostu cieszyć się tajnym seksem? Nie z każdym chce się stworzyć głęboki zwiazek. Zaakceptuj to.

Gość gość
nie chce sexu bez zobowiązań