Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ythtthy 30lat

RZUCIĆ WSZYSTKO I WYJECHAĆ PROSZE O OPINIE

Polecane posty

Gość ythtthy 30lat

mam dość swojej pracy i miasta.. nic mnie tu nie trzyma zaoszczedziłam 10 000 zł. co sadzicie o spakowaniu sie i wyjechaniu do: Warszawa/Wroclaw/Krakow/ Poznan? probowalam szukac tam pracy przez internet, wysyłałam CV ale odstrasza ich inne miejsce mojego obecnego zamieszkania. moj zawod: specjalista ds. sprzedazy ( dosc chodliwe stanowisko-duzo pracy w nim) prosze was o rade, nie moge juz wytrzymac chce na miejscu poszukac mieszkania i pracy w ktoryms z tych miast \dodam, ze Wroclaw i Poznan znam bardzo dobrze jezeli chodzi o dzielnice czy to ma sens>? czy duzo ryzykuje?

Gość gość
w Wawie też są pensje rzędu 1200netto :o bo wszyscy tu jadą. Ale nie doradzam i nie odradzam. Twoja decyzja.

Gość zlosnica lalala
Kto nie ryzykuje ten nie ma, zawsze mozesz wrocic, wynajmij mieszlanie, w cv noe podawaj adresu (przeciez nie musisz), ew. podaj tylko miasto w ktorym ubiegasz sie o posade o do dziela! Nie zaluj tego, co zrobilas tylko tego, czego noe zrobilas.

Gość gość
Wlasnie..nie podawaj, ze jestes z innego kiasta tosie zorientujesz czy powodem jest inne miasto zamieszkania czy bryndza na rynku.

Gość ythtthy 30lat
tez tak mi sie wydaje, ze lepiej pojechac i na miejscui szukac niz wiecznie CZEKAC w tej dziurze nie wiem czy 10000 zł to ok

Gość gość
10000 zalezy na co:-) tablet mozesz sobie kupic:-) zbotoksowac sie troche:-) przepic:-) ale zaczac zycie w wwa? Nie koniecznie.

Gość ythtthy 30lat
do "gość" czemu , w Warszawie 10000 zł to mało żeby zaczac zycie?

Gość gość
jak masz coś na start to możesz próbować, ale najpierw zmień adres w cv na adres tego miasta, gdzie wysyłasz cv

Gość gość
Tak mysle znajac ceny.Ile czasu planujesz szukac pracy..piszesz,ze w ciemno chcesz jechac wiec chyba chwile Ci to zajmie?

Gość kakowal
Mam do odstapienia 500zl znizke lojalnosciowa na pobyt w Krakowie przy Galerii Krakowskiej, w apartamentach Turnau Angel City. Warunkiem udzielenia rabatu jest zrobienie rezerwacji na pobyt w terminie do 15. marca 2014. Wartosc pobytu po rabacie musi wynosic minimum 500zl takze oplaca sie jak ktos chce spedzic w Krakowie okolo 5 dni lub dluzej. Zdjecia i dostepnosc mozna sobie sprawdzic na www.odkryjkrakow.pl . Ja niestety nie dam rady wykorzystać tego rabatu i chętnie go oddam za 20zł. Więcej informacji na priv.