Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z ktorym pisze od miesiecy dzisiaj mi powiedzial ze ma zone

Polecane posty

Gość gość
hehehe ja mialam tak samo planowalismy spotkanie i przed samym spotkaniem przestal sie odzywac napisal jakis czas potem ze nagle mu wyskoczyla podroz sluzbowa za granice a pewnie musial do tesciowej jechac czy cos boze jaka glupia bylam bo mu uwierzylam i zaczelismy dalej pisac :(

Gość gość
najgorsze jest to ze juz mialam wykupiony bilet doTurcji i teraz nie dostane zwrotu pieniedzy

Gość gość
I wszystko poszło się ******* turek i kasa;).Jaka ja byłam i jestem głupia;)

Gość gość
chodzcie babeczki sie upijemy bo na trzexwo sie tego nie da ogarnac...... :(

Gość gość
Swoja droga , faceci to debile...:-D pamiętam historie sprzed lat, kiedy umawiałam się z chłopakiem. Byliśmy na kawie, na dyskotece, przychodzil po mnie do domu , poznal moja mame. Po jakichs 2-3 miesiącach byliśmy na basenie i w pewnym momencie on mowi " moja zona". Myslalam, ze się przeslyszalam!!!!! Pytam go "TO TY MASZ ZONE???", on na to "Tak", ja spokojnie : "Dlaczego mi o tym nie powiedziales?" , a on:\ "BO NIE PYTALAS". :-D Przez myśl mi wtedy nie przyszlo, ze kretyn narazil mnie na spotkanie z parasolka jego własnej zony:-( ( pewnie by mi zrobila awanture, a ja naprawdę nie wiedziałam, ze to zonaty facet- masakra!!!)

Gość gość
zle postapil, poznal twoja mame ty powinnas poznac jego zone

Gość gość
:-D...jasne..bardzo niekulturalny młody człowiek: kochanke należy przedstawiać zonie, dzieciom, teściom i rodzeństwu.:-D I tak wszystko zostaje w rodzinie.

Gość gość
i jej parasolkę

Gość gość
moze jego zona byla tak brzydka ze nie mial sie czym chwalic

Gość gość
ale mogl się pochwalić zonie , ladna kochanka:-D

Gość gość
nie bylo by to najmadrzejsze

Gość gość
faceci to debile, swieta racja :(

Gość gość
kuswa kochanke???!! ten moj (z tematu topiku) nawet sie nie zalil ze go zona nie rozumie itd jak inne mieczaki jak zapytalam po co mu kochanka czy moze mu zona nie daje to odpisal ze nie, jest ok ale "OD NADMIARU GLOWA NIE BOLI"..... :(

Gość gość
a bo oni chcą " mieć ciastko i zjeść ciastko"...proste.

Gość gość
a kobieta ma z nim siedziec grzecznie, sprzatac matkowac prasowac i gotowac, i dzieci rodzic. a ten bedzie wsadzal ktorej popadnie no bo czemu nie KUSSSWA!!

Gość gość
kup se wibrator

Gość gość
To nie Ty jesteś głupia, tylko ten d**ek. Wyobraż sobie jego żone oszukiwaną przez debila. Takim powinien fiutek odpadac jak liście w jesieni

Gość gość
chetnie przeczytalabym zdanie jakiegos faceta po co to robicie? dla adrenaliny? z nudow? macie 1 zone, sami ja sobie wybraliscie, na cholere wam nastepna baba?? niech ktos napisze cos madrego, jakies madre wytlumaczenie bo zadnego nie umiem wymyslic

Gość Heniuś
Wy, ludzie internetowi jesteście naprawdę dziwni. Po co mam pisać miesiące z jakąś mężatką, dzieciatą albo pasztetem internetowym i jeszcze robić sobie nadzieje na nie wiadomo co? Przecież to jest tracenie czasu. W świecie realnym lepiej kogoś poznasz w kilka godzin niż przez miesiące takiej żałosnej pisaniny która najczęściej składa się z "ach, tęskniłam misiaczku" itp. itd. etc. Jesteście obłożnie chorzy, na wózkach czy coś że siedzicie tyle przed komputerami? W pracy nie macie komputerów także? Najlepsze lata życia chcecie spędzić na idiotycznych flircikach w dodatku przez kabelek? Te substytuty życia, jakieś sekend lajfy robią z was fizycznych i umysłowych kaleków a wasi najlepsi przyjaciele to jakiś "Conan Elf" czy "Legolas Barbarzyńca" :)

Gość gość
fajnie, Heniuś, że z Tobą wszystko w porządku i w ogóle nie marnujesz czasu w necie, i tylko przypadkiem przesiadujesz akurat teraz na babskim forum, czytasz wnikliwie długie topiki i nawet - uwaga - odpisujesz :classic_cool:

Gość gość
widac fajnie mu sie pisalo z toba i wiedzial ze przestaniesz sie odzywac jak powie o zonie a ze mieliscie sie spotkac to powiedzial bo widac nie chcial spotkania proste chodzilo mu o znajomosc

Gość gość
jak ma żonę to niech jej zrobi masaż pleców a nie namawia obcą kobietę na sex

Gość gość
a namawiał?

Gość gość
i namówił?

Gość gość
namowil,bylo nawet fajnie,ale niesmak pozostal

Gość gość
bardzo smieszne seksu nie bylo ale moglby byc bo bylam blisko zeby sie zgodzic kurrrrrde dalej jestem wscieklaaa

Gość gość
to bądź se :D

Gość gość
No ,może zapomnial że ma zone.