Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na faceta i nie mogę poznać

Polecane posty

Gość gość

czemu to jest problemem ?

Gość gość
Pewnie ptak ci sie przez portki przebija:-)

Gość gość
nie martw sie tez tak mam niewiem niby jestem fajna laska ale jak to moj znajomy mowi: faceci sie ciebie boja,jestes zbyt pewna siebie,,jak WY to oceniacie po wygladzie?? hm to dopiero zagadka..za to przyciagam starszych(o 10,15lat) a nie lubie takich..

Gość gość
czy wygląd jest najważniejszy ? każdy facet zwraca uwagę na wygląd ? starsi są fajni , zależy kto .

Gość gość
Nielubisz starszych? To caluj misia w nos! O

Gość gość
Jak to faceci się boją? Co za głupi tekst. Faceci się nie boją, co najwyżej mogą nie chcieć laski, której wszędzie pełno, drze ryja i zgrywa wielką luzaczkę. Ale na pewno się jej nie boją. Bać to się mogą kilku typów w ciemnej uliczce, a nie jakiej p**dniętej baby... Pomyślcie laski przez chwilę. Żaden facet nie chce czorta ani kocmołucha, a kocmoły właśnie tak się zachowują.

Gość gość
oj gosciu co za beznadziejna odpowiedz:( dzisiaj faceci sa bez jaj dlatego my musimy Was wyreczac!!!!!!

Gość tatatakkk
dokładnie tak:)

Gość gość
Co to dla ciebie facet z jajami? Taki co koledze zemby wybije jak sie na ciebie popatrzy ? Czy taki co ma kasy opor.

Gość gość
pewnie taki który dorówna jej mentalnie i finansowo. to masz na myśli że się ciebie boją?

Gość gość
czort..kocmo...Boze gosciu to nie ten poziom... jak miałabym utrzymywac takiego faceta..brrrrrrrr na sama mysl robi mi sie słabo...

Gość gość
moje zasady: kochac ,szanowac mnie... facet ma byc starszy od kobiety-zeby pozniej po mnie nie było widac jak sie zestarzeje:) byc głowa rodziny-zapewnic jej byt i zarabiac wiecej ode mnie..ale nie mylic z utrzymywaniem ,nas, bo ja tez mam 2 rece,nogi i pracy sie nie boje czasem wyreczyc mnie w obowiazkach domowych..fajnie byłoby gdyby gotował (ja nie lubie..ale czasami cos tam wyczaruje) odwdziecze sie wypolerowaniem autka-uwielbiam tak po swojemu je odkurzyc,umyc.. zorganizowac czasem jakich wypad niespodzianke .. i WAZNE przynosic mi na wekend kwiaty (z Lidla tulipanki ,frezje)... doceniam takie gesty nie musi byc bukiet urodzinowy lub na przeprosiny tylko małe skromne kwiatuszki za 7 zł ale jaka ja potem happyyy ale moj partner ma połowe tych cech i tak go kocham:)

Gość do tych mniej inteligentnych
kolega tak stwierdził (to nie ja nadałam sobie taka etykietke)... on mowił ze gdyby mnie gdzies spotkał to nie odwazyłby sie podejsc..i nie chodzi o to ze jestem miss albo słychac mnie na pół restauracji poprostu niby jest cos takiego we mnie??? niewiem co do konca miał na myśli bo sam za bardzo nie umiał tego wytłumaczyc.. i chyba cos w tym jest.. bo moj ex ciagle mnie pytał: do czego mi facet potrzebny..skoro jestem niezalezna i chodze własnymi ściezkami..inny twierdził ze wzrokiem przyciagam facetow (tzw k********y w oczach..) moze to prawda ale nie robie tego świadomie czasem:) gdy naprawde warto:):) chodzi o to ze gdy kobieta jest atrakcyjna(zadbana,zeby zaraz nie było głupich komentarzy ze sobie słodze) dobrze zarabia ma własne M+A to mało ktory facet jest w stanie ją przebic i zaimponować...

Gość gość
głupie gadanie zbyt pewna siebie i zafajna cóż umnie niema fajnych pewnych siebie ładnych wolnych

Gość gość
bo poprostu sie albo wymiziacie w pudru i sztuczne jwesteście top z automatu niewarto podrywac albo macie dod**y twarz ale wiadome że kazdy ma swego fana i ktos pokocha ale twarz wygrywa czasem nad cyckamki i dupa .

Gość gość
zacznijmy od tego, że skreślamy się na starcie ponieważ wam nie dorównujemy. chciałabyś się spotykać z "gołodupcem"? nie. ja nie chciałbym z tobą konkurować, czuć się przy tobie jak nieudacznik, jak zwał tak zwał.

Gość gość
zacznijmy od tego że tak nakreslisz i zostaniesz z goła dupa bez faceta powodzenia

Gość gość
no moze tak być wcale nie zaprzeczam ale chyba wole byc sama i cieszyc sie zyciem( sex bez zobowiazan jest ok) niz byc kura domowa lub utrzynywac faceta,ktory przyniesie 2tys z wielka łaska dobra co bedzie to bedzie...a do kolegi wyyyyyyyyyżżżżżeejjjj mam cięzki charakter i wiem ze potrafie być zołza...

Gość brzydki_facet
a ja wiem, że jestem raczej brzydkim facetem i nie mam szans na żadną kobietę do tego nie zarabiam za dużo więc czeka mnie smutne życie bez sexu :P

Gość gość
normalny facet właśnie nie pozwoli sobie aby kobieta go utrzymywała 😴 dlatego nie podejdzie. zresztą nie masz wypisane na twarzy ile zarabiasz. tak jak napisałaś, emanuje to od ciebie i zniechęca.

Gość brzydki_facet
zaradna kobieta zasługuje na faceta z najwyższej półki