Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem trochę rozczarowana tym że moje dziecko jest rude

Polecane posty

Gość gość
daga weź spie/rdalaj :D🖐️ co ty tam wiesz :D na co komu ruda marchewa bez brwi? :O marchew to tylko na sałatkę :classic_cool:

Gość gość
o jest jeszcze jeden buraczany wpis :) ta od warzywniaka może juz barszcz zacząć gotować.

Gość gość
Głupia c**a jesteś i tyle. Chciałabym by Twoje dziecko zobaczyło ten wpis za kilkanaście lat. Swoją drogą poczytaj sobie i uświadom, że rudzi są wyjątkowi. Posiadają gen mcr1, który sprawia, że są jedyni, niepowtarzalni!! Zazdroszczę!

Gość gość
Ania z zielonego wzgórza też była ruda, liczy się osobowość, nigdy nie daj odczuć dziecku, że jest gorsze, postaraj się, by wyrósł na pewnego siebie faceta

Gość gość
Ja za to nie spotkalam zadnego nieprzystojnego mezczyzny rudego!to sa takie cudowne wyjatki ze jak tylko widze rudego faceta to juz jestem w nim zakochana.serio!a przez to ze dzieciaki docinaja wyrastaja na bardzo inteligentnych i kompetrntnych ludzi.takze glowa do gory chociaz istnieje duze prawdopodobienstwo ze nie bedzie rudy w przyszlosci a bardziej kasztanowiec

Gość gość
Ja natomiast nie przypominam sobie bym spotkała przystojnego rudego faceta, i nie jestem złosliwa tylko tak jest. Kolor włosów może się zmienić ,znam wiele osób które w pierwszych latach życia z blondynek/ów zmienili się w szatynki/nów i odwrotnie.

Gość gość
wstyd mieć rude dziecko

Gość gość
trochę rozczarowana? trochę to za mało!

Gość gość
Dla otuchy powiem ci, że gorsze od rudzielca są buraczane typy urody u facetów, i to u zwykłych szatynów czy blondynów, właśnie taki świński blondyn z rumianymi polikami, koooszmar, albo zwyczajnie z ciemnymi włosami, ale twarz niewyjsciowa. Nie mówiąc już o pulpecikach. Znałam rudzielca, który był całkiem urody z wyglądu, taki zadziorny :). Mam w rodzinie (dalszej) rudzielców, oni za piękni nie są, ale tutaj wiele zależy od urody matki i ojca, jak rodzice ładni to dali fajne geny dzieciom i twarz będzie

Gość gość
Nie dziwię się, że autorka się tym przejmuje skoro dorośli ludzie takie kretynizmy piszą i przykrość sprawiają, domyślam się, że własne dzieci też na takich y****ych skur/wieli wychowują ale pokolenie nam rośnie, tragedia! :(

Gość gość
Żeby dorośli ludzie śmiali się z rudego dziecka, szok :-(

Gość gość
Kobieto ciesz się że masz zdrowe dziecko i w ogóle je masz, bo niektórzy nie mogą mieć dzieci albo parę lat się starają.

Gość gość
Rude jest wredne, podłe i brzydkie. Z mojego prawie 40letniego doświadczenia.

Gość gość
...tylko nie piszcie, że ja nie lepsza. Mowa o RUDZIELCACH, nie o mnie:-P

Gość gość
no ale jesteś nie lepsza :( Pewnie głupia blondynka - z mojego prawie 40-letniego doświadczenia. Utleniacz ci mózg wyżarł

Gość gość
dorosłe baby syczą i naśmiewają się tylko, że ktoś wygląda tak, a nie inaczej. Podłe suki wychowujące swoje sucze bachory, tragediaaaaaaa!!!!!!!!!!

Gość gość
Rudy chłopczyk to dramat dla rodziców :-(

Gość gość
rude jest wredne. nie chciałabym takiego dziecka

Gość gość
Nie rozumiem, jak matka może powiedzieć że jest rozczarowana rudym dzieckiem. Kobieto, ogarnij się ! mam kilka znajomych matek dzieci z zespołem downa i nigdy od nich nie słyszałam ,że są rozczarowane swoimi dziećmi.

Gość gość
Przykre jak matka moze byc rozczarowana swoim dzieckiem? Ja mam synka rudzianka i nawet po porodzie nie zauwazylam, ze ma taki kolor wlosow. Sama mam ciemne wlosy, moj maz jasny braz ale nigdy nawet przez sekunde nie przeszla mi mysl, ze moglby byc inny! Kocham go takim jakim jest a jest najpiekniejszy na calym swiecie. Jednakze czytajac niektore komentarze, mozna sie zalamac poziomem osob krytykujacych kolor wlosow czy wspolczujacych? Straszliwy brak tolerancji i ciemnogrod! Do autorki dziewczyno ogarnij sie naprawde rudy kolor wlosow u dziecka to nie tragedia :)

Gość gość
Nie mam pojęcia co ludziom nie pasuje w rudym kolorze. Ja coś przeczuwalam ze synek może byc rudy. Mój mąż jest brunetem a ja ciemną szatynką. Właśnie czasami z takiego połączenia wychodzą rude maluszki. I SĄ PIĘKNE!!! Raz rozmawiałam o tym z moją pooj****aą teściową jeszcze przed urodzeniem synka. Ona na to że absolutnie ona sobie tego nie wyobraża, bo rude to fałszywe. Sk****owałam ją w myślach. Temat się urwał bo stwierdziłam że nie będę dyskutować z idiottką. Synuś ma 5 miesięcy jest taki śliczny miedziany. Ma oliwkową cerę, ciemną oprawę oczu a oczka prawie czarne. Kiedyś w sklepie jakaś kobieta zapytała mnie czy chłopiec czy dziewczynka. Mówię że chłopiec a ona: Oooo a taki śliczny jak dziewczynka.