Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 dziecko i jeden pokoj

Polecane posty

Gość gość

to nie zart, ani prowokacja, ale siedze tu wystarczajaco dlugo by zdawac sobie sprawe, ze ciezko w to uwierzyc.... moja szwagierka dwa dni temu urodzila 5te dziecko... ma pokoj z aneksem kuchennym, pokoj jakies 25m kw, najstarsza corka ma 14 lat... to jest jej 3 partner (i 3 ojciec ostatniego dziecka...) moja szwagierka to naprawde sliczna dziewczyna, ale nikt jej do glowy nie potrafi przetlumaczyc, ze jezeli nie potrafi o sobie myslec to dlaczego nie mysli o dzieciach?

Gość gość
daj spokój, jeszcze trochę i zapuka do niej opieka społeczna

Gość gość
Jak ma balkon to jeszcze rezerwa jest

Gość gość
moja tesciowa sie na pewno bardziej boi niz jej corka, ze ta opieka jej wpadnie i dzieci zabierze :O dzieci nieraz same zostaja, ta 14latka musi sie opiekowac tymi mlodszymi w domu u siebie, a jak idzie do ojca to bawi jego 'nowe' dziecko z nowa zona, tak mi jej zal :( ja wam powiem, ze dla mnie to tylko kwestia czasu az jej te dzieci zabiora :(

Gość gość
i powinni jej zabrac! 5 dziecko, kiedy WSZYSCY gniezdza sie w JEDNYM pokoju?!?! patologia :O

Gość gość
patologia to jest zabieranie dzieci, barbarzyństwo jak za czingiz-chana przy poklasku głupawej publiczności i zupełne nieporozumienie ekonomiczne

Gość gość
patologią jest robienie sobie dzieci z każdym facetem, byle by go zatrzymać!

Gość gość
zabieranie to jest patologia?? najpierw byla 4 potem 5 dzieci, w JEDNYM pokoju! jak sie rodzice pie/rd/ola kiedy rzekomo 4 dzieci spi w tym jedna nastolatka, to wszytsko ok? dorastalas w takich warunkch? wracala ze szkoly 1 klasy podstawowej,2,3 itd i MUSIALAS opiekowac sie mlodszym rodzenstwem? nie mialas nawet gdzie na osobnosci sie w du/pie podrapac bo siedzialas calymi dniami i nocami z matka, jej aktualnym facetem i 4 swojego rodzenstwa?? tak, cudne zycie dla dziec****ewnie kazde dziecko marzy o czyms takim :O