Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do czego w zyciu kobiety potrzebny jest facet

Polecane posty

Gość gość
żeby zarabiał pieniądze i ją bzykał

Gość kelnerka z Reikwala
zakladamy istnienie bankow spermy czy nie? :D

Gość gość
jednak oprócz spermy są też potrzeby

Gość gość
co tak naprawde w nasze zycie wnosi facet. kase przynisie, pobzyka.

Gość gość
Zeby moc z kims szczerze porozmawiac, moc sie do niego przytulic, miec na kogo liczyc, zeby byl Twoim przyjacielem, zeby miec sie kim opiekowac i o kogo troszczyc, czasem poklocic, czasem pozatrowac, itp. itd.

Gość gość
ktos ie jeszcze wypowie

Przede wszystkim do szczęścia, tak wielkiego jakiego nie jest w stanie dać nikt i nic innego - pod każdym względem, by kochać go najbardziej i najbardziej być kochaną, by był najlepszym przyjacielem, najważniejszą osobą, by mu pomagać i doświadczać jego pomocy, opieki i ochrony, do świetnego seksu, wspólnego śmiechu, rozwijania zainteresowań, przytulania się do niego - i tak można w nieskończoność wymieniać.

Gość gość
Mężczyzna napewno nie jest potrzebny każdej kobiecie, są takie które wręcz kochają swobodę , samotność i niezależność. O ile mężczyzna nie musi odbierać swobody i niezależności (to drugie zależne jest od nas) to w pewnym sensie ją ogranicza bo nie jesteśmy już tylko i wyłącznie same ze sobą, jest w naszym życiu osoba z którą się liczymy podejmując decyzje, prowadzą dom i żyjąc na codzień. Wiadomo że większość chce czuć się potrzebna, kochana, trochę uzależniona (zwłaszcza emocjonalnie) bo samotność ( o ile to dobre słowo) nie musi wszystkim dobrze służyć, wszak człowiek to istota stadna :D. Mężczyna w idelanym przypadku ma kochać, być oparciem, przyjacielem i kochankiem a potem dobrym ojcem ale czy te cechy nawet w podstawie są spełniane w życiu u wszystkich? Czy my również je spełniamy? To nie takie proste, zwłaszcza jak się źle trafi , wtedy przychodzi rozczarowanie, gorycz i zastanawianie się czy związek ma sens bo mamy wrażenie że samej byłoby nam o niebo lepiej . Wszystko ma swoje blaski i odcienie. Rozumiem kobiety które chcę kogoś mieć i tego potrzebują ale i te które wolą same przejść przez życie będą kowalem swojego losu i jego panem.

Gość JOhny 11 palcow
nie oszukujmy sie, jedno drugiego potrzebuje, no chyba ze ktos sadzi inaczej, ale mysle ze warto miec obok siebie fajna normalna osobe

Gość JOhny 11 palcow
nie oszukujmy sie, jedno drugiego potrzebuje, no chyba ze ktos sadzi inaczej, ale mysle ze warto miec obok siebie fajna normalna osobe, nie chodzi o sam seks jak to wiekszosc ma w zwyczaju pisac, ale o bliskosc, miozliwosc rozmowy inna niz np w pracy itp, obcowanie z bliska ci osoba

Gość gość
Większość kobiet (przynajmniej w Polsce) potrzebuje faceta by: miał kto jej dziecko zrobić miał kto ją z dzieckiem utrzymać by rodzina i sąsiedzi nie gadali, że stara panna :P

Gość gość
nie wstyd ci tak pisac na swoje rodaczki, moze u ciebie masz takie kobiety, najlepiej całe zycie biegac po dyskotekach, banda idiotow...

Gość gość
do noszenia ciężkich rzeczy, do jeźdżenia do serwisu samochodowego, do prowadzenia samochodu po imprezie. Inne zastosowania nie przychodzą mi do głowy :D

Gość mój mąż
"służY" mi do : - dzieci - najpierw je zrobił, teraz cudownie wychowuje - jest moim przyjacielem, wspólnie spedzamy czas i zycie - zarabiania pieniędzy-dobrze mu to wychodzi w przeciwienstwie do mnie - do seksu niekonicznie, bo słabo nam idzie

Gość JOhny 11 palcow
do seksu niekoniecnzie bo słabo nam idzie :D to zrobcie cos tym, jestescie chyba dorosłymi ludzmi, pewnie sie wstydzisz rozmawiac z nim o swoich potrzebach...

Gość gość
chyba tylko do łóżka,wszystko inne same zrobimy doskonale

Gość gość
hmm,- do poczucia ze masz partnera ,ze cie kocha i pomoze w razie potrzeby.Do bzykniecia i poczucia ze ktoś cie chce bzykac regularnie i uważa za swoje prawo-podoba mi się to. Do cieszenia się z posiadania wspólnego dziecka i dumy,ze rosnie,mowi,jest zdrowe i to nasza krew. Aczkolwiek wielu panow lepiej wymienić a najlepiej pozbyć się ,bo nie daja niczego z powyższych, w sumie nie jakiś mega ambitnych pobudek. mnie tam samej było zle.Teraz nie mam obok idealu,sama tez nie jestem,ale nie chciałabym być sama, chce czekac na meza,miec meza, moc się do niego przytulać i dawac mu d**y. pozdrawiam

Gość gość
piszesz dawac mu d**y jakbys to robiła z przymusu :D a prawda jest taka ze seks sprawai nam przyjemnosc, powinien byc obustronna korzyscia, ale jesli to dla jednych obowiazek, jego sprawa :D